Authenticiteit

Op ons platform draait alles om authenticiteit. Wij hanteren een strak anti-fake beleid. Reproducties, fakes of andere vormen van namaak zijn niet acceptabel op ons platform.

Anneke

 

Onze merk experts

Ons uitgebreide team van merk experts checken alle items op authenticiteit. Zij helpen ons om fake items op ons platform te weren. Elke merk expert is gespecialiseerd in zijn of haar eigen merk, zodat zij alle ins en outs kennen en precies weten waar ze op moeten letten!

Hoe checken wij de items precies?

Voordat een item online wordt geplaatst, checkt de expert het item door het bestuderen van de geüploade foto's. De experts kijkt onder andere naar serienummers, stiksels en materialen om er zeker van te zijn dat een item authentiek is.

Onze Community Manager en het Client Support team nemen met iedere NIEUWE verkoper contact op voor een kennismaking en profiel check. Verkopers moeten bij elk item dat ze plaatsen bevestigen dat een item authentiek is. Als wij twijfelen over een item, achtergrondinformatie of de verkoper zelf, dan wordt het item niet online geplaatst en worden er gepaste maatregelen genomen.

Wat kan je zelf doen?

Als je twijfels hebt of een item authentiek is, vraag dan altijd om extra foto's, de originele bon of meer informatie.

Mocht je ondanks onze check nog steeds twijfels hebben, neem dan onmiddellijk contact met ons op via support@designer-vintage.com. Graag met een linkje naar de betreffende advertentie.