Burberry

Designer-Vintage is de perfecte plek om vintage Burberry items te kopen. Alle Burberry items, zoals de iconische trenchcoat, schoenen, blouzen en sjaals, staan online voor leuke prijzen. Bekijk alle Burberry items.

Burberry trenchcoat

Elk item heeft een flinke korting, zelfs de vintage Burberry trenchcoat waar jij al jaren van droomt. De Burberry trenchcoat is een tijdloos en klassiek kledingstuk. De Engelse jas, ontworpen door Thomas Burberry, kan zowel ’s winters als ’s zomers gedragen worden. Draag de jas met een blouse, een broek en Burberry sneakers en je ziet er geweldig uit.

Burberry print

Het kenmerkende Burberry tartan is een van de meest bekende prints in de modewereld. Het tartan komt in veel Burberry items terug, bijvoorbeeld in de iconische Burberry blouse of sjaal. En wat dacht je van de geweldige vintage Burberry rok. Je scoort het allemaal voor een leuke prijs op ons platform. 

Burberry bags

Onze Burberry tassencollectie is erg breed. Van lederen minimalistische tassen in meerdere kleuren tot tassen met de herkenbare Burberry print.

Meer Burberry

Wil je meer weten over het merk Burberry? Neem een kijkje op de Burberry official website.