Chanel

Gabrielle Chanel, ook wel bekend als Coco Chanel, richtte in 1909 het iconische merk Chanel op. Van de iconische Flap Bag, Wallets on a Chain en de Boy Bag tot aan luxueuze vintage sieraden. Het tijdloze design van Chanel maakt dat het merk tot op de dag van vandaag nog steeds relevant is. Er is geen merk dat de Franse stijl beter belichaamt als Chanel. 

Chanel tassen

Vindt verschillende soorten Chanel tassen op ons platform. Karl Lagerfeld introduceerde de Boy Bag als eerbetoon aan Coco Chanel.  De Boy Bag is moderner en chunkier vergeleken met andere Chanel tassen. De tas geeft je outfit een stoere touch. Naast de Boy Bag is de 2.55 ook anders dan de andere Chanel tassen. Het heeft een unieke chain en een mademoiselle slot, in plaats van een in elkaar grijpende CC-sluiting.

Een Chanel tas is een goede investering. Als je de tas in goede staat houdt, kan je de tas kopen voor eenzelfde of dan wel hogere prijs.

Chanel schoenen

Bijna elke vrouw droomt ervan om Chanel sneakers, hakken, laarzen of espadrilles te bezitten. Onze Chanel schoenen collectie is prachtig. Een paar Chanel schoenen is de perfecte toevoeging aan/van elke outfit.

Chanel sieraden en accessoires

Op zoek naar vintage Chanel oorbellen, sjaals of zonnebrillen? Zoek niet verder en vind je pareltje hier.

Chanel jewelry and accessories

Looking for vintage Chanel earrings, scarfs and sunglasses? Look no further and find your treasure here.

Meer Chanel

Wil je meer weten over het merk Chanel? Neem een kijkje op de Chanel official website.