Christian Louboutin

Designer-Vintage is de perfecte plek om vintage Christian Louboutin items te kopen. Alle Louboutin items, zoals de sneakers, hakken en laarzen, staan online voor leuke prijzen. De items hebben een flinke korting, wat betekent dat de items sneller van jou kunnen zijn dan je denkt.

Christian Louboutin sneakers

Christian Louboutin schoenen staan bekend om zijn rode zool. Wij hebben verschillende high top sneakers van Christian Louboutin online staan. De sneakers zijn beschikbaar in verschillende kleuren, materialen en patronen. Van zwart suede en wit leer tot aan luipaard- en slangenprint. De sneakers geven je outfit een extravagante look.

Christian Louboutin hakken

De Christian Louboutin So Kate 120 zijn een van de meest iconische hakken op deze aarde. Veel vrouwen dromen van deze schoenen. Goed nieuws, op ons platform koop je deze schoenen met een flinke korting. Van zwart lakleer en nude tot veelkleurig.

Christian Louboutin laarzen

Naast Christian Louboutin sneakers en hakken verkopen wij ook laarzen. Ons Christian Louboutin assortiment is groot. Van over de knie laarzen en medium laarzen tot aanenkellaarzen. Een aantal laarzen heeft veters of gespen, andere laarzen zijn beplakt met studs. Neem een kijkje en vind de perfecte Christian Louboutin laarzen op ons platform.

Meer Christian Louboutin

Wil je meer weten over het merk Christian Louboutin? Neem een kijkje op de Christian Louboutin official website.