Style advies van Lizzy Perridon

Lizzy Perridon
29 March 2018

Lizzy Perridon in New York
Lizzy Perridon bezocht een paar weken geleden New York Fashion Week en stelde speciaal voor ons een aantal style adviezen samen. Vorige week liet zij zien hoe zij haar leren Balmain broek het liefst draagt en deze week geeft ze style advies over hoe je een rode Gucci trui kan stylen! Heb je Lizzy’s eerste style advies gemist? Klik dan hier om haar advies over de leren Balmain broek terug te lezen!

Guccio Gucci
Gucci is een Italiaans luxe modemerk dat in 1921 opgericht is door Guccio Gucci. Guccio Gucci was een immigrant werker, werkzaam in een hotel in Parijs en later in Londen. Hij was erg onder de indruk van al de mooie en luxueuze bagagestukken, die zijn gasten met zich mee brachten naar de hotels. Nadat hij teruggekeerde naar zijn geboortestad Florence, opende hij zijn eigen winkel waar hij fijne lederwaren verkocht. Tegenwoordig is Gucci het op één na populairste modemerk na Balenciaga volgens Business of Fashion. Het merk staat bekend om zijn eenvoud en stijl.

Image

Lizzy’s style advies
"Dit item, wauw, het maakt bijna niet uit waar boven je het aan doet! Deze trui maakt je outfit sowieso te gek! Het is echt een eyecatcher. Omdat de trui zoveel aandacht trekt zou ik persoonlijk wel kiezen voor een iets rustigere broek, zoals bijvoorbeeld de broek waarmee ik de trui heb gecombineerd. Ik heb gekozen om Vans bij deze outfit te dragen, want dit maakt de look weer wat sportiever."

Image

De rode Gucci trui is een te gekke trui die veel aandacht trekt en makkelijk te combineren is. Let wel op dat je niet teveel accessoires erbij aandoet, want dan wordt je outfit snel rommelig en too much! Wil jij deze te gekke trui kopen? Klik dan hier of kijk op onze website voor andere leuke Gucci items!