Het perfecte Moederdag cadeautje

Gucci Guilty
18 May 2018

Wij van Designer-Vintage zijn natuurlijk gek op prachtige tassen en vinden dat een lekkere geur als ‘bag essential’ zeker niet mag ontbreken. Om het jullie wat makkelijker te maken hebben wij het perfecte Moederdag cadeautje voor jullie bedacht namelijk: De Gucci Guilty Absolute Pour Femme parfum!

Gucci Guilty Absolute Pour Femme is een vervolg van de #GuiltyNotGuilty revolutie en is ontstaan door een speciale samenwerking tussen de Creative Director van Gucci, Alessandro Michele, en meester parfumeur Alberto Morillas. De geur bekrachtigt de gedachte van geëmancipeerde liefde. Alessandro en Alberto hebben ervoor gezorgd dat de structuur van de geur niet verandert vanaf het moment dat je de geur aanbrengt op de huid. De unieke combinatie van mysterieuze bramen, Bulgaarse roos en roze peper wordt aangevuld door bergamot en geurnoten van cipres en houtnoten. Hierdoor vormt het parfum een fruitig geheel. Geuren wekken vaak herinneringen op en hoe mooi is het als deze parfum straks een blijvende herinnering aan een speciale Moederdag creëert?

Onmisbaar in iedere designer tas
De juice zit in een prachtig donkerroze flacon en ook de verpakking zorgt ervoor dat Gucci Guilty Absolute Pour Femme een glimlach op het gezicht van iedere moeder tovert. De parfum is verkrijgbaar in verschillende maten, namelijk: 30ml, 50ml en 90ml. Wij zijn dol op de 30ml, omdat deze flacon perfect past in de Gucci Marmont velvet bag en het daarom een onmisbaar item in iedere designer tas is. Wij zijn in ieder geval fan van deze parfum en vinden het een perfect cadeau om je moeder, schoonmoeder of oma in het zonnetje te zetten! Ben jij ook zo verliefd geworden op de Gucci Guilty Absolute Pour Femme? Klik dan hier en bestel vandaag nog de nieuwste parfum van Gucci!