Backstage bij de Designer-Vintage Sale

16 December 2015

Christmas came early op zaterdag 28 november tijdens de Designer-Vintage Sale! Om klokslag 10:00 gingen de deuren van het majesteuze Amstel hotel open en stroomde modeminnend Nederland naar binnen om de mooiste designer items te scoren voor de vriendelijkste prijsjes. 

Bij binnenkomst werd iedereen getrakteerd op een Hermès-orange macaron en kon het winkelen dan eindelijk beginnen! Naast pre-owned-with-love items van ons eigen platform was de spiegelzaal gevuld met nog veel meer vintage vondsten. Zo werd er lustig op los geshopt bij de Chanel-hemel van Designer Wish Bags, werd iedereen spontaan verliefd op de bijzondere items van Salon Heleen Hülsmann en werden er vele Chaneljasjes gepast (en gekocht!) bij Tami Kern's Dépôt-Vente

Image
Maar ook aan de Carrie Bradshaws onder ons was gedacht. Bij het piepjonge Nederlandse label Feraggio was menig hakkendraagster onder de indruk van de prachtige hakken. Ongelogen, dit zijn misschien wel de enige killerheels waarop je het wél een hele avond uithoudt op de dansvloer.

Image
En omdat de mooiste kledingstukken natuurlijk altijd in de kast van iemand anders hangen, waren de leukste items van de Vogue- en Glamourredactie aanwezig en konden vele bezoekers hun geluk niet op bij het zien van de 700+ items van styliste Lonneke Nooteboom.

Image
Een succesvolle aankoop verdient het natuurlijk om gevierd te worden en daarom zorgde TheBar voor de nodige 'Frosted G+T's' en 'Jazzie Gingers', die de dag nog feestelijker maakten.

Image
Heb jij het event gemist? Hou dan onze Facebookpagina in de gaten voor alle informatie over de eerstvolgende Designer-Vintage Sale!