Designer-Vintage sale 28 November

13 October 2015

Op 28 november verandert het Amstel hotel opnieuw in een waar walhalla voor modeliefhebsters. Vanaf 10:00 houdt Designer-Vintage namelijk een exclusieve sale in de spiegelzaal en iedereen is van harte uitgenodigd. Tijdens de sale scoor je de mooiste designeritems voor vriendelijke prijsjes. 

Wat kun je allemaal verwachten?
Naast een selectie van de mooiste pre-owned-with-love items van ons eigen platform, vind je nog veel meer grote namen op dit bijzondere evenement. Zo shop je vintage Chanel vondsten van Designer Wish Bags, de grote favorieten van Salon Heleen Hülsmann en selecteerde Tami Kern haar Dépôt-Vente topstukken. 

Naast kleding is het ook dé gelegenheid om verliefd te worden op een paar Prada muiltjes of Jimmy Choo's. Of ga je liever voor de perfecte pumps van Feraggio? Dit jonge Nederlandse schoenenlabel maakt de mooiste hakken waar je wél de hele avond op kan dansen. 

Ook kun je rondneuzen in de kledingkasten van bloggers, stylisten én modejournalisten. Styliste Lonneke Nooteboom, oprichtster van de blog StyleMyDay, is aanwezig met meer dan 700 stukken uit haar begerenswaardige garderobe (met onder andere een jaloersmakende Chanel collectie). En als kers op de taart shop jij tijdens de sale ook jouw nieuwe sportensemble van Nunu Activewear.

De details
In de spiegelzaal zullen pashokjes en spiegels aanwezig zijn zodat je zeker weet dat jouw nieuwe aankoop perfect past en staat! Betalen doe je via pinnen of creditcard en vanaf 14:00 krijgt de sale een extra feestelijk tintje als de cocktailbar wordt geopend. 

Lijkt het jou leuk om hier bij te zijn? Stuur dan snel een e-mail naar Alies@Designer-Vintage.com met je naam en plus ones

Vergeet niet om onze Facebookpagina te liken, om up-to-date te blijven over de sale.

Designer-Vintage Sale
Amstel Hotel, Professor Tulpplein 1, 1018 GX Amsterdam
28 november, 10:00 - 17:00