Get fit met Glamour!

06 June 2016

Ben je al langs de perfecte Chanel zomeroutfit gescrold op Designer-Vintage maar houden de laatste kilootjes je nog tegen? Get fit met Glamour! Deze maand juni staat Glamour in teken van de Health Challenge. Dit vieren zij 11 juni met het grootste gratis health event van 2016. Tijdens deze dag word je compleet klaargestoomd voor de zomer door de beste trainers van over de hele wereld. 

Zo kun je meedoen aan de Ballet Beautiful sessie van Mary Helen Bowers, trainer van onder andere Romee Strijd en Miranda Kerr, zij geeft voor het eerst een Ballet Beautiful training in Nederland. Haar motto? You don’t have to be a ballerina to train like one. Met haar workout mixt ze klassiek ballet en oefeningen voor niet alleen een gespierd en strak maar ook een lenig lichaam.

Daarnaast kun je deelnemen aan de verschillende boot-camp sessies door bijvoorbeeld Nike Master trainers, maar ook van Fajah Lourens. Al met al een een waar fitnesswalhalla die je zal helpen met je lichaam in topconditie te krijgen zodat jij straks zonder zorgen de zomer door gaat in die perfecte Chanel outfit. 

Benieuwd naar wat je deze dag nog meer kunt verwachten? Lees hier alle informatie.