Lonneke van StyleMyDay: Vandaag is het zover! Mijn items staan op Designer-Vintage.com

05 March 2015

Ik ben niet zo heel goed in afscheid nemen, dus ook het vaarwel zeggen tegen deze items vind ik best moeilijk! Kijk, elke tas of paar schoenen heeft een eigen verhaal, ze hebben allemaal het e.e.a meegemaakt met mij dus tja… een verleden hebben we samen.

Neem nou het multicolored Marc Jacobs jasje/vest. Ik ben 3 x naar de winkel terug gegaan omdat ik er op slag verliefd op was! Maar omdat ik het toch een aardige aanslag op mijn bankrekening vond, ging ik telkens weer met lege handen huiswaarts. Totdat ik het uiteindelijk toch kocht! In de wolken was ik! Nog steeds krijg ik complimenten als ik het draag; het is tenslotte een echt key-piece maar ik vind dat deze beauty nu naar een nieuwe eigenaar mag die er ook heel blij mee zal zijn!

De Enes bontjas is ook zo iets; alles wat Enes maakt vind ik waanzinnig. De leren boyfriend-broeken draag ik soms 3 x in de week ( aahhh… heb net een TE GEK nieuw gouden exemplaar) en ook de jasjes, leren jackjes en bodywarmers zijn waanzinnig. Maar omdat ik echt een jassen-fetisj heb, moet deze topper nu plaats maken. Niet omdat ik hem niet meer mooi vind maar omdat mijn garderobe-kast het bijna begeeft. Het model is A-lijn, heeft 3/4 mouwen en de kleur is prachtig en overal bij te combineren!

Mijn Chanel Sneakers zijn een verhaal apart! Ik heb er echt voor gespaard om deze toppers te kunnen kopen en heb ze met ontzettend veel plezier gedragen! Onder een destroyed jeans zijn ze top maar ook droeg ik ze met een kokerrok die ver over mijn knie viel en een coole trui. Je kunt ze stoer en ook heel classy dragen.. en complimenten…die krijg je zeker! Nu heb ik andere (te dure) schoenen op het oog, dus ga ik deze Chanel sneakers verkopen om de opbrengst weer te investeren. Ja.. ik noem het investeren. Soms verkoop ik weer iets, om daarna weer iets anders moois te kunnen kopen.

Mijn prachtige Evelyne bag van Hermes is hetzelfde verhaal. Het is een klassieker, de kleur past overal bij en wat ik zo handig vind is dat hij groot is en je hem ook met gemak cross-body kunt dragen. Dus praktisch en stijlvol; een perfecte combinatie!

Mijn gouden Enza Costa rok is een echte eyecatcher en wat heb ik deze rok met veel plezier gedragen! Meestal met een leren bikerjackje maar ook met een ruim linnen t-shirt en slippertjes is deze rok geweldig! De rok is al vaak gekozen bij shoots dus waarschijnlijk ken je wel een foto waarop ik de rok draag! Met bikerjackje dus!

De Louis Vuitton Speedy was mijn eerste designer-tas en oohhh wat was ik er blij mee! Ik hoop dan ook echt dat dit tasje ( wat ik altijd enorm gekoesterd heb) bij iemand terecht komt die er net zo blij mee is!

Trouwens.. dat geldt voor al mijn spulletjes natuurlijk! Enne.. ben je een koper en wil je weten hoe ik jouw nieuw aangeschafte item altijd droeg? Dan mag je me altijd mailen!

x Lonneke