Gucci

Designer-Vintage is de perfecte plek om vintage Gucci items te kopen. Alle Gucci items, zoals schoenen, tassen, riemen met het GG-logo en kaarthouders, staan online voor leuke prijzen. De items hebben een flinke korting, wat betekent dat de items sneller van jou kunnen zijn dan je denkt. Bekijk alle Gucci items.

Gucci tassen

Op zoek naar de perfecte vintage Gucci tas? Wat dacht je van de Gucci Dionysus, Bamboo, Marmont of de Gucci Messenger bag? Van klein tot een groot formaat, van zwart en rood tot velvet en de keuze voor gouden of zilveren hardware. De Gucci heuptas is zeker een tas die je moet hebben in je tassencollectie. Neem een kijkje naar alle Gucci tassen die wij online hebben staan op ons platform.

Gucci schoenen

De Gucci Marmont Fringe laarzen, Arrow Ace sneakers of Jordaan loafers kun je overal spotten. Goed nieuws, op ons platform koop je deze schoenen met een flinke korting. Draag de Gucci Marmont laarzen met een rokje, een logo panty en een shirt voor een geweldige look. Op ons platform vind je veel vintage Gucci schoenen voor leuke prijzen. Al deze schoenen zijn gecheckt op authenticiteit door onze experts.

Gucci accessoires

De klassieke Gucci Marmont riem is een populair accessoire. We zouden Designer-Vintage niet zijn als we dit item niet verkochten. Naast deze riem verkopen we ook veel Gucci zonnebrillen, sjaals en kaarthouders.

More Gucci

Wil je meer weten over het merk Gucci? Neem een kijkje op de Gucci official website.