Hermès

Designer-Vintage is de perfecte plek om vintage Hermès items te kopen. Alle Hermès items, zoals riemen, armbanden, tassen en schoenen, staan online voor leuke prijzen. De items hebben een flinke korting, wat betekent dat de items sneller van jou kunnen zijn dan je denkt. Bekijk alle items van het Parijse merk.

Hermès accessoires en sieraden

Wij zijn helemaal weg van de vintage Hermès accessoires, zoals de Hermès belt. Deze riem is een leuke toevoeging aan je outfit. De Hermès H Clic armband of de Collier De Chien armband zijn beide erg populair. Wij verkopen meerdere van deze armbanden op ons platform. Wat dacht je van Hermès sjaals? Het is zeker de moeite waard om een kijkje te nemen naar ons Hermès aanbod.

Hermès tassen

De Birkin en Kelly zijn de meest bekende tassen van Hermès. Beide staan op de wish list van veel vrouwen. Goed nieuws: we hebben veel van deze tassen op ons platform. Een Hermès tas is een goede investering. Als je de tas in goede staat houdt, kan je de tas kopen voor eenzelfde of dan wel hogere prijs.

Hermès schoenen

De Hermès Oran Sandals zijn erg gewild bij veel vrouwen. Draag deze sandalen met een maxi jurk en je bent ready to shine. Alle items zijn door onze experts gecontroleerd op authenticiteit. 

Meer Hermès

Wil je meer weten over het merk Hermès? Neem een kijkje op de Hermès official website.