Hoe werkt het?

Designer-Vintage is het platform voor het kopen en verkopen van authentieke tweedehands designer items. Alle items worden zorgvuldig gecontroleerd op authenticiteit door ons team van experts.

Designer-Vintage rekent geen commissie, dus de hele opbrengst is voor jou! Hierdoor blijven de prijzen op ons platform scherp, een win-win situatie. 

Bij Designer-Vintage betaal je alleen de advertentieruimte voor het plaatsen van je designer item. We noemen deze advertentieruimte ook wel een ‘credit’. Dit is een eenmalig bedrag, die je voorafgaand aan het plaatsen van je designer item betaald. Zodra je designer item is verkocht, is de gehele opbrengst voor jou! Er zijn geen verborgen kosten bij Designer-Vintage.

Getty Images

 

Sneller verkopen? Boost je advertentie dan met een refresh. Met een refresh plaats je je designer item weer bovenaan de homepage voor extra zichtbaarheid en een snellere verkoop.

Je designer item staat altijd 2 maanden online bij Designer-Vintage. Verkoopt je designer item niet binnen 2 maanden? Dan kun je je advertentie heractiveren door het aankopen van nieuwe advertentieruimte.  

Bijvoorbeeld: Je wilt je Chanel tas voor €3.500 via Designer Vintage verkopen. Je betaalt dan eenmalig advertentiekosten van €49,95. Zodra je designer item is verkocht, is de gehele opbrengst voor jou!

 

Shoppen Verkopen