5 dingen die je wil weten over Luna Bijl en de designer items die ze verkoopt op Designer-Vintage

luna-bijl
Getty Images
23 April 2021

De Nederlandse beauty Luna Bijl (1998) werkt alweer ruim 5 jaar als internationaal topmodel en reist de hele wereld over om voor grote merken als Chanel, Fendi en Versace te werken. Ze is dan ook niet voor niets één van de muzes van voormalig creatief directeur van Chanel, Karl Lagerfeld. Nieuwsgierig naar welke designer items ze gaat verkopen? Wij selecteren alvast haar beste designer items.

1. Elleme tas 

Luna werkt sinds haar 17e fulltime als model en reist de hele wereld rond. "Ik ben eigenlijk altijd aan het reizen. Of ik sta op een vliegveld of op een set, haha!", aldus Luna. Het hebben van een praktische tas waar al haar spullen in passen is voor haar dan ook van levensbelang. Neem nou deze legergroene tas van Elleme, perfect voor al je dagelijkse benodigdheden maar toch stijlvol. 

elleme-bag

 

2. Moschino zonnebril

Op de vraag waar haar liefde voor mode vandaan komt, antwoordde Luna: "Via mode kun je jezelf uiten en jezelf representeren zoals jij dat wilt. Dat vind ik zo mooi aan mode. Ik voel me ook een stuk zelfverzekerder als ik een outfit draag wat bij me past en waar ik me goed in voel". Zo heeft Luna heel wat statement zonnebrillen in haar collectie, zoals deze Moschino zonnebril, die ze verkoopt via Designer-Vintage.

moschino-sunglasses

 

3. Prada sok laarzen

Luna beschrijft haar eigen stijl als comfortabel, sportief en zelfverzekerd. Deze sok laarzen van Prada zijn daar het levende bewijs van. Sportief maar toch sophisticated door het (comfortabele) hakje. Combineer deze sok laarzen met een comfortabele broek, een oversized blazer of leren jasje om je look helemaal af te maken. Volgens Luna zijn een goede blazer en een leer jasje echt een absolute must-have voor in je kledingkast. En wij zijn het helemaal met Luna eens!

prada-sock-heels

 

4. Saint Laurent zonnebril

Luna's favoriete designer merk is Chanel. Waarom? Omdat het tijdloos is en het altijd zijn waarde behoudt. De sandalen van de Cruise collectie staan, net zoals voor velen, hoog op haar verlanglijst. Daarnaast is ze ook gek op de hoge hakken van Yves Saint Laurent, want die lopen volgens Luna het allerfijnst! Omdat we nog even geduld moeten hebben voor ze die ooit in de verkoop doet, verkoopt ze nu deze coole Saint Laurent zonnebril. Als je hier niet de straten mee veroverd weten we het ook niet meer!

saint-laurent-zonnebril

 

5. Elleme clutch

Ook deze prachtige Elleme clutch verkoopt Luna via Designer-Vintage. "Ik heb heel veel mooie items maar ik kan niet alles tegelijk dragen. Als ik veel tassen of kleding thuis heb liggen moet ik van mezelf keuzes maken. Wat draag ik echt nog vaak en wat draag ik minder vaak? Als ik het niet meer genoeg draag, vind ik het een fijn gevoel als iemand anders er plezier van heeft", aldus Luna. Wij zijn maar al te blij dat ze ervoor kiest om de items een tweede leven te geven via Designer-Vintage. Zo verlengt Luna de levensduur van haar items en dragen we samen bij aan een circulaire economie.

elleme-clutch

 

Shop de designer items van Luna Bijl

Dit is natuurlijk maar een greep uit de designer collectie die Luna vanaf vrijdag 23 april verkoopt via haar persoonlijke boetiek op Designer-Vintage. Sla de link van Luna's boutique alvast op en vergeet je niet gratis in te schrijven op Designer-Vintage voordat je kunt shoppen! 


Heb je geen Early Access? Koop dan hier Early Access en heb als eerste toegang tot de designer items uit de boutique van Luna Bijl!