10 Louis Vuitton favorieten die een plek in jouw kast verdienen

15 October 2017

Louis Vuitton is één van de meest populaire merken ooit en heeft door je jaren heen vele ontwerpen uitgebracht, het zijn er bijna te veel om allemaal te onthouden. Daarom hebben wij onze 10 Louis Vuitton favorieten voor jullie op een rijtje gezet. 

1. Neverfull
Één van de meest populaire tassen van Louis Vuitton is toch echt de Neverfull. Dit komt voornamelijk doordat de tas zo’n fijn model heeft. Je kunt er veel in kwijt en toch blijft de tas stylish. De Neverfull werd al snel boven andere shoppers verkozen nadat het was uitgebracht in 2007.

2. Speedy
De Speedy is een ware klassieker. Het is dan ook waarschijnlijk de beroemdste Louis Vuitton tas ooit gemaakt! Het ontwerp is geïnspireerd door de Keepall, het model speciaal ontworpen voor Audrey Hepburn. De Speedy is en blijft enorm populair en het is enorm makkelijk te stijlen met verschillende outfits.

3. Alma
De Alma is ontworpen rond het jaar 1930 en wordt nu nog steeds uitgebracht in allerlei verschillende ontwerpen. Deze tas is dus al een tijdje in de running. Sinds kort heeft Louis Vuitton een band toegevoegd aan de Alma, waardoor de tas nu ook als crossbody te dragen is!

4. Neonoe / Noé
De Noé bag is ontworpen in 1932 en eigenlijk was de tas gelijk een hit! De tas was oorspronkelijk ontworpen voor het vervoeren van 5 champagne flessen. Dit is dus weer een tas waar je veel essentials in kwijt kan. Een tijdje terug heeft Louis Vuitton een nieuwe versie uitgebracht, namelijk de Neonoe. De Neonoe kan gezien worden als de moderne versie van een Noé bag. De vorm van de tas is subtieler en het leer geeft de tas een wat zachter uiterlijk. De tas heeft kleurrijke details, wat de tas echt uniek en prachtig maakt!

5. Pochette Metis
De Pochette Metis is een recentelijke toevoeging aan de Louis Vuitton familie. Ondanks dat de tas nu enorm populair is, was dit in het begin niet het geval. De tas is namelijk uitgebracht in 2012 maar werd pas opgemerkt door fashion bloggers in 2015… Nu zijn er zelfs lange wachtlijsten en staat Pinterest vol met street style beelden.

Image

6. Twist
De twist is een simpele flap bag die je als schoudertas of als crossbody kunt dragen. Het kenmerk van de tas is de draaisluiting. Die ziet er namelijk uit als het LV logo. De tas is verkrijgbaar in veel verschillende ontwerpen. Van klassiek en simpel tot uniek en trendy.

7. Capucines
Een nieuwe aanwinst voor Louis Vuitton zijn de capucines. Op het moment dat deze tas werd ontworpen, wilde Louis Vuitton een andere weg inslaan. Ze wilden het gebruik van monogram canvas minderen en juist meer leer gaan gebruiken.

Image

8. Petite Malle
Louis Vuitton bagage is werkelijk waar fantastisch! Wie wil nou niet een praktische maar toch fashionable koffer? Nicolas Ghesquiere heeft dit dan ook als inspiratie genomen voor de Petite Malle. Het is een enorm succes want allerlei nieuwe accessoires zijn weer geïnspireerd door de Petite Malle, zoals de nieuwe telefoonhoesjes.

9. City Steamer
De City Steamer is waarschijnlijk de nieuwste aanwinst van de Louis Vuitton familie. De tas werd uitgebracht tijdens de Cruise Collection 2016 en sindsdien blijft Louis Vuitton de lijn uitbreiden met nieuwe ontwerpen.

10. LockIt
In 1958 werd de LockIt tas voor het eerst uitgebracht. Sindsdien is de tas 2 keer herontworpen, in 2006 en in 2014. Beide ontwerpen zijn nog steeds verkrijgbaar ookal is het ontwerp van 2014 wel de best verkochte tas van de twee.

Al deze Louis Vuitton favorieten kan je ook kopen bij Designer-Vintage! Bekijk is onze Louis Vuitton collectie en wie weet vind jij wel de tas waar jij al jaren van droomt voor minder dan normaal!