3 nieuwe designer tassen om in de gaten te houden

15 October 2019

De nieuwe designer tassen vliegen ons om de oren, daarom willen we jullie graag een update geven over 3 nieuwe designer tassen die onlangs zijn uitgebracht: de Chanel 19, de Prada Belle en de Louis Vuitton heuptas. Deze drie newbies lichten wij hieronder uit.

Chanel 19 

De nieuwste Chanel tas, de Chanel 19, is vernoemd naar het jaar 2019. De naam van deze tas doet eer aan de oudste 2.55 tas, die in februari 1955 is ontworpen door Coco Chanel. De Chanel 19 heeft een oversized look met een quilted patroon. De tas bestaat uit softe lijnen en het leer van de tas is erg soepel en bewegelijk. De gouden metalen ketting dient als handvat, hierdoor kun je de tas makkelijk in je hand dragen. Daarbij heeft de tas een ketting doorweven met leer. Deze ketting bestaat uit een drietal van afwerkingen. De schakels gaan van zilver naar oud goud naar ruthenium.

De tas is beschikbaar in verschillende materialen, kleuren en formaten. Qua materiaal kun je kiezen uit geitenleer, wollen tweed, tweed en lamsleer. De tas is verkrijgbaar in zwart, wit, donkerroze en turquoise. De drie formaten van de tas zijn normaal (16x26x9cm), groot (20x30x10cm) en maxi (25x36x11cm).

 

Image

Prada Belle

Op zoek naar een tas die anders is dan andere tassen? Dan is de Prada Belle tas misschien geschikt voor jou. Deze tas is verkrijgbaar in verschillende kleuren, variaties en maten. Wat alle tassen gemeen hebben, is dat ze allemaal gemaakt zijn van kalfsleer en het Prada-logo op de achterkant hebben.

De Prada kleine handtas is verkrijgbaar in drie verschillende kleuren; zwart, wit en rood. Alle drie de tassen zijn afgewerkt met gouden hardware. De afmetingen van de tas zijn 16x10x22cm en je betaalt een bescheiden bedrag van €2.500 voor de tas.

De Prada Belle schoudertas is verkrijgbaar in drie verschillende kleuren. Eén uitvoering is helemaal zwart. De andere twee tassen bestaan ​​uit meerdere kleuren: wit met zwart en rood of roze met zwart en rood. Alle drie de tassen hebben een gouden ketting en zijn afgewerkt met gouden hardware. De afmetingen van deze tas zijn 16,5x7x24cm. Deze tas is te koop voor € 2.600.

De Prada Belle leren tas wordt net als de leren schoudertas geleverd in dezelfde drie kleuren. Deze tas heeft ook een gouden ketting en is afgewerkt met gouden hardware. De afmetingen van de tas zijn 22x12x26cm. Voor de Prada Belle leren tas betaal je € 2.900.

 

Image

De Louis Vuitton heuptas

De heuptas komt elk seizoen terug in nieuwe soorten en maten. Louis Vuitton heeft vorige maand een nieuwe versie van deze tas uitgebracht, genaamd Belt Bag (shocker!). Deze nieuwe heuptas is gemaakt van glanzend monogram vernis patent rundleer met een gladde rundleren rand.

De tas is verkrijgbaar in twee verschillende kleuren; zwart en roze. De precieze kleur heet Rose Ballerine. De maat van de tas is kleiner dan wat we van Louis Vuitton gewend zijn. Het uiterlijk van de tas is vrouwelijker, dit komt mede door de verstelbare leren band. De naam van de tas suggereert dat deze alleen geschikt is als heuptas. Dit is echter niet waar. De tas kan ook crossbody worden gedragen, hoe praktisch!

 

Image

Wat vind jij van de nieuwe releases?