4 zwarte tassen waar je dolgelukkig van wordt

08 August 2017

Het is zomer, dat weten we, maar een zwarte tas kent geen seizoenen. Het hele jaar door is het handig om in het bezit te zijn van dé perfecte zwarte tas. Een zwarte tas komt niet alleen goed van pas tijdens een heerlijke dag op het terras, maar het maakt ook absoluut je festival outfit compleet. Daarom hebben wij nu de ultieme lijst van perfecte zwarte tassen voor je samengesteld. Wij zijn toch wel erg benieuwd welke tas jouw nieuwste aanwinst wordt en jouw dolgelukkig maakt! #myDV

 

Image

1. Chanel Classic Flap Bag
Dit is natuurlijk onze ultieme favoriet in deze lijst. De tas is niet alleen tijdloos, ook upgrade je iedere outfit met een Chanel tas. Je kan nog zo’n oude versleten spijkerbroek aan hebben, met een Chanel tas maak je iedere outfit compleet. Daarnaast is een Chanel tas een échte investering. De waarde van deze tassen stijgt met de jaren, dus mocht je de tas na een tijd weer willen verkopen, dan ben je verzekerd van dikke vette winst! Kun je weer een andere Chanel tas kopen….want zonder zitten is geen optie.

 

Image

 


2. Gucci Marmont
Ja ja, de Gucci Marmont bag is erg populair en is daarom absoluut onmisbaar in jouw collectie. De Gucci Marmont bag is eindeloos te combineren met verschillende outfits. En is voor jou de Gucci trend over? Dan is er ongetwijfeld iemand anders die de tas graag via Designer-Vintage van je wil kopen! Kun jij weer op zoek naar een andere..

 

 

Image

 


3. Céline trio
De naam zegt het eigenlijk al. Deze onwijs handige tas bevat 3 vakken die ieder afsluitbaar zijn met een eigen rits. Je zult je erover verbazen hoeveel er eigenlijk in deze kleine tas past. De tas is in verschillende kleuren te krijgen, maar de zwarte variant behoort toch wel tot onze favorieten. Hij staat niet voor niets in deze lijst!

 

 

Image

 


4. Louis Vuittton Pochette Metis
Last, but not least. Wij vinden het niet gek dat er voor deze tas een dikke wachtrij staat. Het is absoluut een plaatje en absoluut dé tas van dit moment. Weet je er één te bemachtigen, dan zit je goed, want niet alleen is het een eer om deze tas om je schouder te mogen hebben, de tas blijft zijn waarde houden of wordt zelfs meer waard. Verkopen kan via Designer-Vintage !

Nog niet overtuigd of is zwart niet je kleur? Bekijk hier ons aanbod van andere tassen en wie weet vind jij vandaag dé ultieme tas van je dromen waar je dolgelukkig van wordt!