5 beauties die je kan dragen tijdens je Valentijns date

13 February 2018

Het is bijna Valentijnsdag en wie wilt er nou niet absoluut schitterend uitzien op haar date? We hebben 5 items geselecteerd die zeker indruk maken op je potentiële toekomstige vriend. Van Louboutins tot een prachtige kleine Chanel-tas, deze items zorgen ervoor dat je opvalt in de menigte.

1. De Chanel Wallet on Chain
De Chanel Wallet on Chain is de perfecte tas voor Valentijnsdag. De tas kan worden gebruikt als portemonnee maar ook als een kleine crossbody tas of als clutch. Deze beauty is vrij klein maar super praktisch omdat er veel in past, zoals je mobiele telefoon, kaarthouder, sleutels, een lippenstift en wat kleingeld. Met de Wallet on Chain zie je er super stijlvol uit en het is echt een handige tas als je op een date gaat!

2. Louboutin Hakken
Wil je er super sexy uitzien op je date? Dan zullen een paar Louboutin-hakken beslist het werk doen. Deze mooie hakken met rode zolen zijn verkrijgbaar in veel verschillende stijlen en prints en zijn echte eye catchers!

Image

3. Balmain Red Crepe Blazer
Deze prachtige Balmain blazer is een absolute must-wear op je date. Je kunt de blazer stylen met een eenvoudige kanten top, een mooie flared broek en je Louboutin-hakken! De grote gouden knopen maken deze blazer eenvoudig maar toch zeer elegant.

4. Gucci Riem
Bang dat je ‘overdressed’ bent? Ga dan voor de smalle Gucci-riem. Deze subtiele riem maakt elke outfit in een paar seconde super stijlvol. Draag de riem met een high-waisted jeans en blouse of op een eenvoudige jurk. Succes gegarandeerd!

Image

5. Louis Vuitton V Oorbellen
Ben je van plan om je haar op te steken? Dan zijn de Louis Vuitton V oorbellen absoluut het paar oorbellen die je moet dragen tijdens je date. Deze oorbellen zien er schitterend uit en maken, net als alle andere items, je outfit oogverblindend.