5 Designertassen die het investeren waard zijn

Getty Images
26 February 2019

De term ‘investeringsaankoop’ kan op verschillende manieren worden geïnterpreteerd. Natuurlijk zou alles wat we kopen moeten worden gezien als een investering. Tijdloze items zoals een klassieke camel coat zijn altijd een goede investering omdat ze vele jaren mee gaan, maar ze zijn slechts een investering als we kijken naar hoe vaak we ze dragen. Het is onwaarschijnlijk dat ze in de loop van de tijd daadwerkelijk geld zullen opleveren. 

Designer tassen daarentegen, kunnen in waarde toenemen terwijl ze gewoon in je kast liggen (ja Chanel, we kijken naar jou!). Dit komt onder andere door lange wachtlijsten, professioneel vakmanschap of gewoon omdat ze nooit uit de mode raken. Mocht je geïnteresseerd zijn in het doorverkopen van je designer tas op de langere termijn, is het belangrijk dat je ten allen tijde goed voor je tas zorgt!

We hebben 5 designer tassen geselecteerd die het investeren waard zijn:

Hermès Birkin

Deze klassieker, vernoemd naar de iconische Jane Birkin, is geliefd bij verschillende modeliefhebbers. De tas stijgt ieder jaar geleidelijk in prijs dus investeren maar! Op designer-vintage is de Hermès Birkin te vinden in verschillende kleuren, waaronder deze camel beauty.

 

Image

Louis Vuitton Neverfull

Deze tas is zowel praktisch als chic. Daarbij doet hij zijn naam eer aan omdat de tas letterlijk nooit volraakt. Daarom is de tas perfect voor werk of om te reizen. Wanneer je besluit de tas door te verkopen kun je op z’n minst 80% van de aankoopprijs terug verdienen. Shop hier de Louis Vuitton Neverfull.

 

Image

Chanel Flap Bag

Natuurlijk kan de klassieke Chanel Flap Bag niet ontbreken in dit rijtje. De prijs van de Flap Bag is de laatste 5 jaar met 140% gestegen. De klassieke Flap Bag wordt in verschillende maten en kleuren aangeboden op ons platform, maar als je voor de klassieke zwarte kiest, is dit een goede optie.

 

Image

Gucci Marmont 

Ga je toch liever voor een Gucci tas dan is de Marmont een geweldige keuze. Wanneer je deze tas doorverkoopt, kun je minimaal hetzelfde bedrag (al dan niet meer) vragen. Shop hier één van onze Gucci Marmont tassen.

 

Image

Dior Saddle Bag

De Dior Saddle Bag heeft een mega comeback gemaakt en is nog steeds razend populair. De vraag naar deze tas is enorm gestegen de afgelopen tijd en sommige exemplaren worden voor meer dan de vraagprijs doorverkocht. Vind hier de Dior Saddle Bag in zwart en wit leer.

 

Image