5 strandtassen die je echt nodig hebt tijdens je zomervakantie!

04 August 2017

De perfecte strandtas mag natuurlijk niet ontbreken tijdens jouw welverdiende zomervakantie. Een mooie strandtas is dan ook een investering waar je geen spijt van krijgt. Maar waar moet de ideale strandtas aan voldoen? De tas moet groot genoeg zijn voor minimaal één strandlaken en hij moet makkelijk schoon te maken zijn. Daarnaast moet het een stijlvolle tas zijn en tegelijkertijd niet te zwaar van gewicht, maar ze moet vooral niet zeuren als je toch beslist een dagje te gaan shoppen. Wij hebben speciaal voor jullie de 5 perfecte (strand)tassen voor je op een rijtje gezet.

 

Image

 


1. Chanel Deauville
Op nummer één staat bij ons absoluut de Chanel Deauville van de Chanel Cruise Collection 2016. De tas is alles wat een strandtas nodig heeft: stijlvol, groot genoeg en is makkelijk mee te nemen. De tas heeft twee hengsels waardoor je de tas ook nog eens om je schouder kan dragen. Zeg maar “Hallo, nieuwe Chanel tas!”

 

 

Image

 


2. Hermès Leopard Beach Bag
De Hermès Leopard Beach Bag is een kleiner formaat strandtas en daardoor gemakkelijk mee te nemen in je toch-al-te-volle koffer. De katoenen strandtas is licht van gewicht en is makkelijk schoon te maken. Ook is deze Hermes Beach bag voorzien van een super handige uitneembare pouch. Ideaal toch?

 

 

Image

 


3. Céline Large Cabas Phantom Tote in Canvas
Deze canvas en linnen variant van de Céline Phantom tote is stijlvol en bovendien ook heel functioneel. De tas is perfect om één of twee strandhanddoeken te dragen en daarbij ook alle andere dingen die je nodig hebt om een hele dag te kunnen bakken in de zon. Ook is de tas groot genoeg om spullen te dragen als je een weekendje weg gaat. Dat is nog eens een goede investering!

 

 

 

 

Image

 4. Gucci Tian GG Supreme Tote
Wat worden wij vrolijk van deze tas. Deze tas heeft voldoende ruimte voor een handdoek, zonnebrandcrème, minimaal twee tijdschriften en natuurlijk je zonnebril. Daarnaast is deze tas een echte eye-catcher. Kies je voor deze Gucci strandtas, dan ga je daar geen spijt van krijgen!  

 

 

Image

 


5. Louis Vuitton Neverfull
Louis Vuitton Neverfull is een tas die je overal en elke dag mee kan nemen. Dus waarom ook niet naar het strand? De tas is licht van gewicht, makkelijk schoon te maken en al jouw strand essentials passen erin. De tas is gemakkelijk te dragen en is daarnaast ook nog te verkrijgen in verschillende zomerse uitvoeringen. Neem bijvoorbeeld deze ‘Monogram Jungle’ variant uit de collectie van 2016. Hoe zomers wil je het hebben?