5 tassen die niet op jouw Kerst verlanglijstje mogen ontbreken

Getty Images
27 November 2018

Voor ons als DV girls is een designer tas het ultieme Kerstcadeau. Daarom is het voor ons ook niet moeilijk om een verlanglijstje te maken. Om het je in deze drukke tijd van het jaar wat makkelijker te maken, hebben wij alvast de 5 mooiste Kerstcadeautjes voor je op een rijtje gezet. 

1. Chanel Classic Flap Bag
De Chanel Classic Flap bag is zonder twijfel de meest geliefde designertas ter wereld. Het prachtige leer, de fantastische kwaliteit en de tijdloze allure zorgen ervoor dat deze tas een echte must-have is. Als je aan een echte fashionlover vraagt wat haar grootste droom is, dan reageert ze waarschijnlijk met de volgende woorden: een Chanel tas.

 

 

 

Image

 


2. Chloé Nile Bag
De tas waar bijna elke celebrity al mee gespot is, de Chloé Nile Bag! Wil jij net zo schitteren tijdens het Kerstdiner? Dan mag deze tas zeker niet ontbreken op jouw lijstje. De tas is chique en simpel dus matcht met iedere outfit.

 

3. Fendi Baguette bag 
De Fendi Baguette bag, zijn naam onthult het al, een kleine pochette dat elegant hangt onder je arm. Zoals de Fransen een stokbroodje meenemen. Iedereen met een designer liefhebber moet deze tas hebben. Het is één van de designer items dat een mega comeback maakt in de fashion wereld.

4. Louis Vuitton Speedy
In jouw tassencollectie mag de Louis Vuitton Speedy natuurlijk niet ontbreken, is dit wel het geval? Zet hem dan zeker op je verlanglijstje. Speedys bestaan in verschillende maten, van groot tot klein. Als je je tas liever niet aan je arm draagt, dan is het handig om ook een strap van Louis Vuitton erbij te vragen.

 

Image


5. Céline trio bag
And last but not least, de Céline trio bag. De Céline trio is na het vertrek van creative director Phoebe Philo nog geliefder geworden. Wat hem perfect maakt om in te investeren!