5 tassen waarmee je indruk maakt op je (eerste) sollicitatie

Kelly in the City
03 July 2017

Voor iedereen breekt dat, oh zo spannende, moment aan, je hebt een sollicitatiegesprek! Er zijn veel dingen waar je jezelf in deze periode druk om maakt, want je wilt natuurlijk tijdens je (eerste) sollicitatiegesprek een goede en professionele indruk maken. En hoe doe je dat beter dan met een designertas?!

Maar de indruk die je met de tas maakt, is niet het belangrijkste, je moet daarna ook wat aan de tas hebben. Er moet in de designertas voldoende ruimte zijn voor je laptop of tablet en andere belangrijke benodigdheden. Wij hebben een lijstje gemaakt van 5 perfecte designertassen waar je ongetwijfeld een verbluffende eerste indruk mee gaat maken tijdens je (eerste) sollicitatiegesprek en tijdens je baan ook nog wat aan hebt.

 

Image

1. Chanel Cerf Tote
Dit is dé perfecte tas om een professionele indruk mee te maken. De tas is classy, maar kan ook casual worden gedragen. Hierdoor past deze tas bij iedere werkoutfit, ideaal dus! De tas is gemaakt van hoogwaardig kalfsleder en is stevig genoeg om jouw macbook te dragen. Met deze tas zul je ongetwijfeld een verbluffende indruk maken.

 

Image

2. Louis Vuitton Neverfull
De Neverfull kan niet ontbreken in dit lijstje. Dit is niet alleen een echte investering, ook is deze tas het bewijs dat een praktische tas niet saai hoeft te zijn. Het modehuis van Louis Vuitton heeft deze tas niet voor niets ‘Neverfull’ genoemd, want letterlijk alles past erin. In zowel de grootste maat (GM), als de middelste maat (MM), kun je gemakkelijk al je spullen meenemen.

 

Image

3. YSL Sac Du Jour
De YSL Sac Du Jour is het voorbeeld van de perfecte werktas. Dat komt doordat de tas 3 handige aparte vakken heeft. Daarnaast heeft de tas ook nog twee telefoon-vakjes. Hierdoor kun je niet alleen je zakelijke telefoon maar ook je persoonlijke telefoon meenemen.

 

Image

4. Prada Saffiano
Deze tas is perfect voor de workaholic. Wanneer je in het bezit bent van deze tas hoef je niet meer na te denken over welke tas je moet meenemen. Dat komt doordat de tas basic is in zijn design en daarnaast past ook nog eens alles erin. Dat is nog eens een win-win situatie. Een absolute tijdloze tas, voor dames die tijd te kort hebben., maar er toch iedere dag stijlvol uit willen zien.

 

Image

5. Hermès Birkin
Voor sommige onder ons is de Hermès Birkin ver boven het budget  “but a girl can dream, right?” Deze tas is absoluut de perfecte accessoire voor iedere powervrouw. In deze tas passen  al je dagelijkse benodigdheden en hij combineert met iedere outfit. Je eerste indruk kan alleen maar een goede zijn, wanneer je de Hermès Birkin bij je draagt!

Klik hier voor de overige handtassen op Designer-Vintage.com en vind de perfecte (werk) tas vandaag nog!