5 weetjes over de Chanel Gabrielle Bag

16 June 2017

Staat de nieuwste Chanel tas al op jouw verlanglijstje? De Gabrielle bag belooft met haar tijdloze uiterlijk en gebruiksvriendelijkheid de it-bag van het jaar te worden. Maar wat weten we eigenlijk over deze tas?

1. Nieuwste tas van Chanel
De iconische tassen zoals de 2.55 en de boy bag hebben er een nieuw familielid bij. Dit voorjaar is de Gabrielle bag gelanceerd en wat is het een beauty. De tas was voor het eerst te bewonderen tijdens de show van de Chanel lente/zomer collectie 2017. Na de lancering van de Boy bag in 2011 is dit dé nieuwste aanwinst van het modehuis Chanel.

2. Karl Lagerfeld
De Gabrielle bag is ontworpen door Karl Lagerfeld. Bij het ontwerpen van deze tas liet Karl zich inspireren door augmented reality brillen. Maar dit was niet zijn enige inspiratie, daarnaast liet hij zich, net als Gabrielle Chanel, inspireren door mannenaccessoires. In het geval van de Gabrielle bag was dat een verrekijkertas.  

3. Easy Access
De nieuwste tas van Chanel is niet alleen candy for the eye, maar het is ook een zeer functionele tas. Ideaal voor je dagelijkse benodigdheden én met ‘easy access’. Je kunt makkelijk bij je spullen zonder meerdere flappen te hoeven openen, dit in tegenstelling tot de classic Chanel flap bag.

4. Verschillende manieren te dragen
De Gabrielle bag kan je op 3 manieren dragen. 1. Over je schouder 2. Cross-body 3. Over de schouder én cross-body! Handig! Wat ook opvalt aan de nieuwste tas van Chanel is de combinatie van zilver- en goudkleurige hardware bij de schouderketting.

5. Verschillende uitvoeringen
Deze beauty is te koop in verschillende kleuren en maten. Daarnaast is de tas gemaakt als: grote shopper, rugzak en een kleine tas. Gabrielle past zich dus aan aan iedere stijl, stemming of situatie. Wat is jouw favoriet?

 

Image

Ook verliefd op de Chanel Gabrielle bag? Bekijk hier ons aanbod! Natuurlijk is de tas ook te bewonderen in één van de Chanel boutiques.