6 onmisbare logo tassen van 2018

06 August 2018

Iedereen heeft een sterke mening over logo tassen, je kunt er of geen genoeg van krijgen of je wilt toch liever een wat subtieler design. Maar zelfs al ben je niet weg van logo tassen, je kan er eigenlijk niet meer omheen. Logo’s zijn altijd al wel populair geweest maar sinds een korte tijd is het toch wel enorm toegenomen, dit komt doordat alle bekende merken nu werken met logo’s. Zelfs de merken die eigenlijk nog nooit of heel weinig hebben gewerkt met logo’s wagen zich er nu toch aan. We hebben de 6 meest essentiële logo tassen van 2018 voor je op een rijtje gezet!

1. Balenciaga Wheel Belt Bag
Deze tas is de perfecte combinatie van meerdere trends! De grote Balenciaga logo is gecombineerd met de heuptas trend, wat deze tas eigenlijk gewoon de perfecte IT-bag maakt voor de zomer van 2018!

2. Céline Made In Tote
Céline staat bekend om haar subtiele ontwerpen, met een minimaal tot geen gebruik van logo’s. In de meest recente collectie van Phoebe Philo heeft ze voor het eerst een logo tas uitgebracht. Dit is echt voor het eerst! De tas is vrij simpel, in zwart/wit, met een grote belettering van Made In Italy en natuurlijk Céline!

3. Dior Saddle Bag
De logo trend was al enorm populair in midden 2000. Dit jaar vond Dior het dus de hoogste tijd om het logo te vernieuwen. Dat is waar de Dior Saddle Bag voor heeft gezorgd. De tas komt in signature Dior print, wat natuurlijk perfect is voor de nostalgie.

4. Fendi Runaway Small Tote
De nieuwe Fendi tas voelt ook nostalgisch aan doordat Fendi een hele tijd geen logo’s meer had gebruikt in de ontwerpen. Maar Fendi kwam terug en beter dan ooit, want wat een prachtig ontwerp is dit!

Image

5. Gucci Guccy Mini Shoulder Bag
Gucci staat bekend als één van de leiders als het op logo’s aankomt. Het merk is enorm creatief in het gebruik van hun naam en logo, en dan vooral in een leuke en andere manier dan normaal.

6. Valentino Rockstud Spikes Shoulder Bag
Valentino staat niet bepaald bekend om haar gebruik van logo’s puur omdat het merk eigenlijk geen catchy logo heeft. Nu probeert Valentino natuurlijk wel mee te doen, en doet dit dan ook met een modern logo.