6 redenen waarom je absoluut een Céline tas in je bezit moet hebben

19 December 2017

Céline is een Frans modebedrijf dat door Céline Vipiana werd opgericht in 1945. Het bedrijf is sinds 1996 in handen van LVMH. De enorm getalenteerde Phoebe Philo is de creatief directeur van Céline. Alle tassen hebben een kenmerkend luxe en minimalistische uitstraling waar iedereen van is gaan houden. We kunnen veel redenen geven waarom je een Céline tas moet kopen maar we geven jullie de 6 beste redenen!

1. Céline doet niet aan logo printjes of hardware
Het opvallende gebruik van logo’s op een handtas is iets wat je of geweldig vindt, of helemaal niks vindt. Steeds meer mensen vinden het niet langer nodig om met een schreeuwerige tas te lopen. Ze geven nu de voorkeur aan minimalistische accessoires. Dit is dan ook wat de sophisticated consumenten tegenwoordig willen en verwachten. Céline gebruikt momenteel geen enkel logo of monogram stof in haar ontwerpen. Het enige waaraan mensen die geen Céline experts zijn, kunnen zien dat het een Céline tas is, is het kleine metaal gouden ‘Céline’ stempel op de tas.

2. Het interieur is net zo mooi als de buitenkant
Voor bijna iedereen geldt dat zij de buitenkant veel belangrijker vinden dan het interieur. Maar dit geldt niet voor de high-end modebedrijven zelf. Een merk focust voornamelijk op kwaliteit en details, wat vaak te vinden is aan de binnenkant van de tas. Waar de hoeken gesneden zijn, fouten het meest opvallen en dure materialen worden gebruikt. Als je voortaan nadenkt over hoeveel vakmanschap er in het interieur van een tas gaat, begrijp je het hoge prijskaartje ineens een stuk beter!

 

Image

3. Adembenemende details
Céline tassen worden gemaakt met uitzonderlijke aandacht voor detail en vakmanschap. Over elk aspect van de tas is goed nagedacht en dat is ook zeker te zien! Phoebe Philo doet er alles aan om fantastische details te creëren zodat de tassen een enorme indruk achterlaten. Hebben we nu je geheim onthuld, Phoebe Philo?

4. Céline heeft een paar ondergewaardeerde tassen, die ook echt geweldig zijn
Bijna iedereen kent de populaire tassen zoals de Luggage Tote, Classic Box Bag, Trapeze Bag en Trio Bag. Veel fashion influencers dragen dan ook vaak dit soort tassen. Maar er zijn zo veel meer prachtige tassen! Dus, ben je op zoek naar een verborgen pareltje, lees dan snel verder! Tassen die, helaas, ondergewaardeerd zijn, zijn tassen zoals de Trotteur Bag, Clasp Bag en Belt Bag.

5. Céline is nog steeds een koploper in de industrie, met geen enkele tekenen van vermindering
Sinds Phoebe Philo de positie als creatief directeur heeft ingenomen, is Céline van een modehuis op weg naar faillissement, naar een voorloper in de wereld van handtassen geworden. De meest invloedrijke mensen in de industrie zijn helemaal weg van Céline en zij weten waar ze het over hebben! Kun je het hen kwalijk nemen? Absoluut niet! Perfecte kwaliteit en tijdloze maar toch moderne ontwerpen, vormen een liefdesaffaire die voor altijd zal voortbestaan!

 

Image

6. Céline tassen maken werkelijk elke outfit af
Door de status en smaaklevel van Céline tassen, kan je de tassen bij letterlijk alles dragen. Het zal je outfit absoluut naar een hoger level tillen én het ziet er gelijk veel smaakvoller uit! Alle ontwerpen schreeuwen verfijning door de subtiele hardware en ingetogen leer. Dus je kunt absoluut je tas bij elke outfit dragen die je maar wilt, casual of chic!