Dit zijn de meest populaire Louis Vuitton Neverfull tassen

Designer-Vintage
Getty Images
20 October 2020

Na de lancering in 2007 van de Louis Vuitton Neverfull bag, is deze tas een van Louis Vuitton’s meest populaire modellen. De Neverfull staat bekend om zijn geweldige kwaliteit, tijdloze design en, niet onbelangrijk, grootte. Deze populaire tote bag is er in veel verschillende uitvoeringen: van Monogram Canvas tot kleurrijk Epi leer. We zetten de populairste uitvoeringen van de Neverfull op een rijtje.  

Louis Vuitton Neverfull Tote

Louis Vuitton zelf noemt de Neverfull een legendarische tas. Waarom? De Neverfull is een van de weinige tassen die elegantie en ruimte combineert. De touwtjes aan de zijkant maken het mogelijk om de tas kleiner te maken, of kunnen los gedragen worden voor een casual look. De dunne hengsels zijn lang genoeg om de tas comfortabel over de schouder of arm te dragen. Daarnaast zit er een kleine pochette bij die je ook los als clutch kan dragen. Nog een voordeel aan deze tas: de Neverfull behoudt maar liefst 91% van zijn originele waarde tijdens een resale. Een goede reden dus om deze tas aan te schaffen. Deze geweldige tas komt in drie formaten: PM, MM en GM.

PM, MM en GM

LV’s PM, ook wel 'petite modele', is het kleinste formaat van de Neverfull. De afmetingen van de PM zijn 29 x 22 x 13 cm. Ondanks dat dit de kleinste maat is, is de PM tote bag nog steeds vrij ruim. Deze tas is de perfecte city bag voor al dagelijkse benodigdheden. Door het formaat kan de tas alleen aan de arm, als handtas gedragen worden.

De Neverfull MM (moyene modele) is de middenmaat van de Neverfull. de afmetingen van de MM zijn 32 x 29 x 19 cm. De MM is door zijn gangbare grootte het meest gewilde formaat. De tas is perfect geschikt als werk- of schooltas, door het feit dat er een laptop in past.

De Neverfull GM, grand modele, is het grootste formaat Neverfull. De afmetingen van deze tas zijn 40 x 33 x 20 cm. Met de Neverfull GM heb je nooit meer het gevoel dat je ruimte in je tas tekort komt.

Louis Vuitton Neverfull Monogram en Damier Canvas Tote

De populairste uitvoeringen van de Neverfull zijn de klassieke prints: Monogram en Damier. We kennen deze prints van LV’s andere populaire tassen, zoals de Speedy, Alma of Pochette. Beiden zijn gemaakt van gecoat canvas met een gevoerde binnenkant van katoen. De Neverfull Damier is verkrijgbaar in de donkere uitvoering, Damier Ebene, en de lichte uitvoering, Damier Azur.

Designer-Vintage
Louis Vuitton

Louis Vuitton Neverfull Epi Leather Tote

In 2013 bracht Louis Vuitton de Neverfull in Epi leer uit. Het Epi leer heeft een elegante uitstraling, perfect geschikt als everyday bag voor de moderne vrouw. De Neverfull in Epi leer is in talloze kleuren uitgevoerd, van diep rood tot denim. De Neverfull in Epi leer is altijd gevoerd in éénkleurig microfiber.

Designer-Vintage
Louis Vuitton

Louis Vuitton Neverfull Monogram Idylle Tote

De LV Neverfull Idylle behoort tot de limited editions van de Neverfull, en is dus niet beschikbaar op de website van Louis Vuitton. De Idylle was onderdeel van de 2010 Cruise Collection. Deze Tote bag is gemaakt van canvas en is afgewerkt met leren details. Deze tas komt in drie kleuren: Sepia, Fusain en Encre.

Designer-Vintage
Louis Vuitton

Louis Vuitton Neverfull Crafty Tote

De Craft Neverfull Tote is onderdeel van de LV Crafty Capsule Collectie voor herfst 2020. De Neverfull is uitgevoerd in Monogram Giant canvas met geometrische prints, geïnspireerd op de graffiti wereld.

Designer-Vintage
Louis Vuitton

 

Luxury parfum