De 4 meest populaire Louis Vuitton Pochette tassen

Louis-Vuitton-Multi-pochette-bag
Getty Images
23 December 2020

Als er één soort tas is waar Louis Vuitton bekend om staat, is het wel zijn Pochettes. Zo komt de Pochette Accessoires al uit 1992 (!), is de bekende Pochette Metis sinds 2013 in het straatbeeld te zien en is de Multi Pochette van Louis Vuitton sinds 2019 dé Instagram IT-bag.

Waarom het Pochette-model zo populair is? Dit draagbare formaat is groot genoeg voor je dagelijkse benodigdheden, maar klein genoeg om overal mee naar toe te nemen. Draag dit model casual over de schouder en maak zo iedere outfit compleet. Na het artikel over de meest populaire Neverfull tassen, is het tijd voor de Pochette. Om erachter te komen welke Pochette het beste bij jou past, hebben we de meest populaire Louis Vuitton Pochettes op een rijtje gezet.Zit je eraan te denken om een Louis Vuitton Pochette aan te schaffen? Vergeet dan niet ons artikel over de resell waarde van je Louis Vuitton tas te lezen

De meest populaire Louis Vuitton Pochette tassen

Pochette Accessoires

Een (vintage) Louis Vuitton Pochette Accessoires is één van de meest populaire must have bags voor Louis Vuitton liefhebbers. De eenvoud, het kleine formaat en de multifunctionaliteit maken het de perfecte tas. De strap is afneembaar, waardoor het mogelijk is om de tas als portemonnee te dragen. Voeg er een lange strap aan toe om er een crossbody model van te maken.

De Pochette Accessoires is uitgevoerd in verschillende materialen en prints, zoals Epi leer, Monogram Vernis, Damier Azur Canvas, Damier Ebene Canvas, Multicolour Canvas en de meest bekende: Monogram Canvas. Afmetingen van de tas zijn: 23.5 x 13.5 x 4 cm. De prijs van de Pochette Accessoires is bij Louis Vuitton €480. 

Louis-vuitton-pochette-accessoires
Fashionphile

 

Mini Pochette

Het kleine zusje van de Pochette Accessoires is de Mini Pochette. Met deze kleine variant draag je op een stijlvolle manier je belangrijkste essentials mee. Ook bij deze Pochette is het mogelijk om de tas als clutch te dragen of om er een langere chain aan vast te maken. 

De tas is beschikbaar in Monogram Canvas, Damier Azur Canvas en Damier Ebene Canvas. De afmetingen van de Mini Pochette zijn: 14 x 9 x 2 cm. De prijs is bij Louis Vuitton €245.

Louis-vuitton-pochette-accessoires-mini
Fashionphile

 

Multi Pochette Accessories

Sinds zijn lancering in 2019, domineert deze tas het straatbeeld: de Multi Pochette Accessoires. De tas komt in vertrouwde Louis Vuitton monogramprint en heeft aanpasbare en afneembare elementen, waaronder een pochette, mini-pochette en ronde portemonnee. De tas heeft twee verstelbare riemen, waardoor je hem op meerdere manieren kunt dragen: een goudkleurige schakelketting en een sportieve riem. De sportieve riem komt in de kleuren Rosé Clair en Khaki.

Naast monogram, is de tas sinds kort ook beschikbaar in gestikt kalfsleer. Deze tas komt uit de ‘New Wave’ collectie. Afmetingen van de Multi Pochette zijn: 24 x 13.5 x 4 cm. Afmetingen van de coin purse zijn: 9 x H 9 x W 2 cm. Bij Louis Vuitton kost de Multi Pochette €1420.

Louis-vuitton-pochette-accessoires-multi
Fashionphile

 

Pochette Metis

Ondanks dat de Pochette Metis al sinds 2013 op de markt is, werd hij in 2018 pas echt door het grote publiek ontdekt en was het vanaf dat moment Louis Vuitton’s must have bag. De tas is opgedeeld in twee aparte vakken. De achterkant van de tas heeft een handig vakje dat afsluitbaar is met een rits. Ook bij deze tas is de strap afneembaar.

De Pochette Metis heeft veel verschillende uitvoeringen. Zo is de Louis Vuitton Monogram Canvas variant te verkrijgen in twee uitvoeringen: normaal of reverse. Ook is er sinds 2017 een leren Monogram Empreinte variant uitgebracht. De Louis Vuitton Pochette Métis in Empreinte Monogram is te verkrijgbaar in roze, navy, rood én zwart. Afmetingen van de Pochette Metis zijn: 25 x 19 x 7 cm. De prijs is bij Louis Vuitton €1500.

Louis-vuitton-pochette-metis
Fashionphile