Vogue Story Sale

Designer-Vintage
Getty Images
14 October 2020

Het is weer tijd voor een Instagram Story Sale! Wie ons op Instagram volgt, is inmiddels bekend met dit begrip. Tijdens de Instagram Story Sales verkopen we de allermooiste exclusieve pre-loved designer items via onze Stories op Instagram. Door middel van korte video's laten we de items zien, en de eerste die reageert is de happy new owner van het item. Met kortingen oplopend tot wel 70 (!) procent, is dit dé kans om een item van je designer wishlist te scoren.

Vogue Story Sale

Vrijdag 16 oktober om 12.00 uur wordt de Story Sale gehost door de redactie van Vogue. Deze fashionista’s zijn hun kasten ingedoken om de mooiste designer pareltjes een tweede leven te geven. Ze gaan kleding, schoenen en tassen verkopen van merken als Chanel, Gucci, Celine en Jacquemus. Verder zullen ze ons wat meer vertellen over hoe het is om bij Vogue te werken. Check onze teaser voor een voorproefje van de Story Sale.

First come, first serve

Ben je geïnteresseerd, reageer dan direct op de eerste story van het item, want alleen met de eerste reactie ga je er vandoor met je nieuwe vintage aanwinst. Zet dus maar alvast een reminder in je agenda voor aankomende vrijdag.

Vogue’s boutique en Vogue's favorieten

Story sale gemist? Niet getreurd, Vogue heeft ook een boutique op onze website waar prachtige pre-loved items van de redactie staan. Naast het verkopen van hun pre-loved items, heeft de redactie een selectie gemaakt van hun favoriete items op Designer Vintage, genaamd ‘Vogue Loves’. Benieuwd naar hun favorieten? Vanaf vrijdag kun je deze vinden op onze homepagina

Hoe werkt het?

  1. De items worden via onze Instagram Stories aangeboden. Zorg er dus voor dat je ons volgt op Instagram.
  2. De belangrijkste informatie van een item (merk, prijs, maat) wordt per item in de story vermeld. 
  3. Interested? Reageer op de eerste story van het item. Wie het eerst komt, wie het eerst maalt, dus wees er snel bij!
  4. Prijzen zijn exclusief verzendkosten. Alle items worden vanuit ons kantoor verzonden en de verzendkosten zijn voor de koper.
  5. Heb je behoefte aan meer informatie of extra foto’s? Geen probleem! Het Designer-Vintage team staat voor je klaar om al je vragen te beantwoorden.
  6. Alle items zijn geauthenticeerd door ons team van experts. Je hoeft je dus geen zorgen te maken over de echtheid. 

Kan je er nou écht niet bij zijn aankomende vrijdag om 12.00 uur? Niet getreurd! Alle overgebleven items staan nog t/m eind oktober in onze Instagram Highlights. 

Fashion books