Altijd gedroomd van een designer item van je favoriete influencer?

02 December 2019

Het is bijna zover: over 4 dagen vindt onze jaarlijkse Sale weer plaats in het Amstel Hotel in Amsterdam. De afgelopen weken zijn we druk bezig geweest met het selecteren van de mooiste en uniekste designer items voor een mooi prijsje. Naast de diverse stands die aanwezig zullen zijn tijdens de Sale, zijn er dit jaar ook items van influencers te verkrijgen. Ben je nieuwsgierig geworden naar deze items? Goed nieuws! De redactie heeft alvast een top 5 samengesteld voor de mensen die niet meer kunnen wachten.

Mulberry Hampstead – Kae Sutherland

De retro Mulberry Hampstead tas van Kae is een tijdloos model. Door de kleur is de tas makkelijk met elke outfit te combineren.

Kae Sutherland
Kae Sutherland

Dior saddle bag – Jolielot

De Dior saddle bag is dé tas van het moment en gaat al jaren mee, een goede investment piece dus. Diverse grote bekendheden zijn er al mee gespot.

 

Image

Vintage Chanel flap bag – Carolien Spoor

Hier op de redactie zijn we verliefd op de vintage Chanel tas van Carolien spoor. De zwarte kleur in combinatie met de gouden details zorgen voor een unieke en klassieke uitstraling.

 

Image

Givenchy Reane Lycra – Sjimmie Heldoorn

De Givenchy laarzen van Sjimmie zijn een echte eyecatcher, het sterren detail op de hak kan een simpele outfit een echte boost geven. Wij zijn fan!

 

Image

Louis Vuitton Montsouris mini – Marije Zuurveld

Wil je eens wat anders dan een handtas of crossbody? Dan is deze Louis Vuitton mini rugzak perfect voor jou. Precies genoeg ruimte voor je belangrijke dingen en lekker comfortabel voor een dagje uit.

 

Image

Enthousiast geworden? Dan moet je zeker even langskomen tijdens onze sale op zaterdag 30 november, want dit is nog maar een kleine selectie. Ook de items van Queen of Jetlags, Winonah de Jong, Monica Geuze, Julia Mekkes en Sophie-May zijn beschikbaar tijdens oze Sale. Koop hier je kaartje!

Tot dan!