Balenciaga Triple S Sneakers

03 April 2018

Een van de nieuwste trends in de modewereld is de “ugly dad sneaker” trend. Weet je nog, die schoenen met de stevige en futuristisch ogende zolen die je vader altijd droeg naar je hockeywedstrijden op de zondagmorgen? Nou, deze "ugly" sneakers, die super populair waren in de jaren 90, zijn terug en beter dan ooit!

Drievoudig gestapelde zolen
Verschillende ontwerpers waaronder Louis Vuitton, Prada en Dior brachten deze trend weer tot leven maar de meest dominante dad sneaker op dit moment is de Triple S sneaker van Balenciaga. De Balenciaga Triple S sneakers debuteerden op de catwalk tijdens de herfst / winter 2017-collectie van Balenciaga. De sneaker heeft een retro-geïnspireerd ontwerp met zijn kenmerkende drievoudig gestapelde zool. De drievoudig gestapelde zool heeft natuurlijk de naam van de sneaker geïnspireerd. De sneaker is in feite een combinatie van hardloop, basketbal en track race zolen.

 

Image

Verschillende kleuren en materialen
De eerste Triple S sneakers zijn gemaakt van traditionele mesh en nubuckpanelen voor een off-white bovenkant met zachtroze, gele, rode en zwarte schaduwaccenten. De veters zijn tweekleurig en je kunt de naam van het merk in vette letters op de zijkanten vinden. Je schoenmaat is ook te vinden op de neus van de sneakers. Sommige mensen haten het, sommige mensen vinden het geweldig! Het hoogtepunt van deze sneakers zijn natuurlijk de kenmerkende drievoudig gestapelde zolen. Ze zijn verkrijgbaar in veel verschillende kleurencombinaties en het merk heeft zelfs de sneaker voor de lente '18 collectie aangepast met nieuwe kleuren en materialen.

 

Image

Hoe draag je deze “ugly” sneakers?
Omdat de sneakers er nogal stug uitzien, weten mensen niet echt hoe ze deze schoenen moeten dragen. Maar geloof me, het is makkelijker dan je denkt. Deze sneakers zien er geweldig uit onder een spijkerbroek met rechte pijp en een oversized sweater, maar kunnen ook worden gedragen met een skinny jeans of zelfs een Carrie Bradshaw type rok. Ben je op zoek naar een paar Balenciaga Triple S sneakers? Neem dan een ​​kijkje op ons platform want heel af en toe staan deze super populaire sneakers bij ons online!