Chanel verhoogt opnieuw haar prijzen

Getty Images
02 December 2019

Elk jaar stijgen de prijzen van Chanel tassen. In oktober verhoogden ze onder andere de prijs van de Medium Flap Bag, de Reissue en de Boy Bag. De prijsstijgingen zijn best wel fors, zo stijgen de prijzen van een paar tot bijna 10 procent.

Prijsstijgingen

De Amerikaanse markt heeft, ten opzichte van de Europese markt, te maken met minimale prijsstijgingen. De prijzen van de tassen zijn namelijk maar met 2 tot 4 procent gestegen. Deze prijsstijging heeft effect gehad op de Medium en Jumbo Classic tassen, 2.55 tassen en op alle maten van de Boy Bag.

De prijsstijgingen in Europa zijn zwaarder. De prijzen stijgen hier gemiddeld met 7 procent. In het Verenigd Koninkrijk nemen de prijzen zelfs met 8 tot 9 procent toe.

Veel Chanel liefhebbers zijn niet blij met deze prijsstijgingen en verkondigen dat zij geen items meer bij het merk zullen kopen. De tijd zal het leren, maar wij denken dat dit van korte duur zal zijn. Uiteindelijk zullen zij toch wel weer zwichten voor Chanel items.

Overzicht van de prijsstijgingen

Nu ben je vast heel benieuwd wat deze prijsstijgingen voor jouw portemonnee betekenen. Zie hieronder een aantal prijsstijgingen:

 

Image

 

 

Image

 

 

Image

 

 

Image

Overweeg je al een tijdje om een Chanel tas te kopen? We adviseren je om je koopproces te versnellen, want zoals je ziet stijgen de prijzen enorm!