Choupette, de kat van Karl Lagerfeld, lanceert haar eigen kledinglijn

19 March 2019

Het is alweer een maand geleden dat het nieuws naar buiten kwam dat Karl Lagerfeld was overleden. Iedereen rouwt nog steeds, maar vooral Choupette, de kat van Karl Lagerfeld, mist haar vader heel erg. Om haar geliefde vader te eren, heeft Choupette zojuist haar "eigen" kledinglijn genaamd #RIPDaddy gelanceerd via Instagram.

#RIPDaddy

De speciale kledinglijn is opgedragen aan Lagerfeld en weerspiegelt in het bijzonder de speciale band die hij met zijn kat had, aldus Instagram. Choupette's collectie bestaat uit hoodies, T-shirts, cups en telefoonhoesjes. Alle producten hebben het beeld van een rouwende Choupette, zegt Ashley Tschudin, die het Instagram-account van Choupette beheert.

Helen Woodward Animal Center

Een deel van de opbrengst van deze limited edition-collectie zal worden gedoneerd aan het Helen Woodward Animal Center. "Ik heb gekozen voor deze particuliere non-profitorganisatie vanwege hun 40-jarige toewijding aan mensen die dieren helpen en dieren die mensen helpen. Gelegen op 12 hectare in Rancho Santa Fe, Californië, biedt hun nationaal erkende centrum een ​​verscheidenheid aan diensten die de gemeenschap ten goede komen door educatieve en therapeutische programma's voor mensen, en humane zorg en adoptie voor dieren", aldus Ashley Tschudin.

Het is de grootste wens van Choupette dat alle vrienden, familie en volgers van haar vader hun steun tonen door de #RIPDaddy-collectie te dragen en sociaal te delen.

Je kunt de kledinglijn hier kopen.

Image

Image

Image

Image

Image

Bye lovers, of hoe Choupette het zou zeggen: Bye Dahhhlings!