Customize je eigen Prada-schoenen van 20-24 maart bij de Prada winkel op de P.C. Hooftstraat

20 March 2019

Voor de doe-het-zelvers onder ons heb ik heel goed nieuws! Het Italiaanse modehuis Prada lanceert vanaf vandaag een exclusieve Made to Order schoenencollectie in hun winkel op de P.C. Hooftstraat in Amsterdam waar je je eigen Prada-schoenen gratis een persoonlijke touch kunt geven.

Prada-liefhebbers krijgen de mogelijkheid om hun creativiteit los te laten op achttien modellen van hakken, slingbacks, ballet flats, boots en sandalen met of zonder platforms in een breed scala aan materialen en tinten. Typische Parada-prints zoals de Lipstick, Barocco, Roses, Dahlia en Mermaids uit verschillende seizoenen kunnen worden gemixed en gematched om het een totaal nieuwe look te geven.

Als je je model, materiaal en kleur gekozen hebt, kun je de kleur van de zool (zwart, nude of lichtblauw) selecteren en eventueel persoonlijke initialen, charms of cijfers toevoegen. En last but not least wordt de schoenendoos aangepast aan de gekozen stijl, ofwel de klassieke blauwe doos versierd met een elastische band en metalen plaatje of een verpakking met één van de Prada-prints.

Mocht dit nou écht iets voor jou zijn, zorg er dan voor dat je tussen 20 en 24 maart een bezoek brengt aan de Prada winkel op de P.C. Hooftstraat. De winkel is dagelijks geopend van 10.00 tot 18.00 uur. Kleine sidenote: na het customizen moet je een beetje geduldig zijn want het duurt 8 weken voordat je je unieke paar ook echt in handen hebt!

Image

Image

Image

Image

Image