De 5 handtassen trends die je in 2019 niet mag missen

08 January 2019

Na de drukke kerstdagen zijn wij al super excited voor het nieuwe jaar, vooral over de nieuwe trends van 2019. Er zijn natuurlijk tassen die nooit uit de mode gaan maar er komen ook heel veel nieuwe tassen trends bij. Wij hebben de 5 leukste trends voor je op een rijtje gezet. Met welke handtas ga jij de straten veroveren?

1. Tas en ketting in één
Laten we klein beginnen, ook wel micro genoemd. In deze tas past niet veel (op je lipstick en pinpas na) maar hé what else do you need?

2. See-through handtas 
Fendi en Chanel waren al voorlopers op deze trend, zij showden de tassen al tijdens hun 2019 shows. Iedereen kan zien wat er in je tas zit, dus zorg ervoor dat de inhoud van je tas ook fashion-proof is. 

3. Grote shopping bag
Deze tas gaat meer over hoeveel erin kan dan waar hij van gemaakt is. De tote was tijdens veel grote fashion shows te zien. Vrouwentassen zijn altijd te klein, dus thank god dat er eindelijk een grote in de mode komt!

4. Heuptas
De heuptas maakte vorig jaar rond deze tijd een mega comeback. Maar ook in 2019 is de heuptas niet weg te denken uit het modebeeld. Ben jij al in het bezit van deze nieuwe must-have?

5. Multi bag
Chanel introduceerde bij de strand show een hele nieuwe tassentrend; verschillende tassen tegelijk dragen. Eentje crossbody en één in de hand of een schoudertas en een heuptas. Ons hoor je niet klagen, want zeg nou eerlijk, twee Chanel tassen zijn natuurlijk beter dan één!