De 5 kleurentrends van 2018 die je moet weten

02 January 2018

Elk jaar in december worden de nieuwe kleurentrends voor het aankomende jaar bekend gemaakt. Deze kleuren zijn vaak al te vinden in de outfits van fashion bloggers tijdens fashion week. Dit jaar zijn de kleurentrends ‘frozen yellow’ en ‘ultra violet’. Maar er zijn natuurlijk ook andere kleuren die dit jaar hot zijn, zoals oranje, roze en neutrale tinten. Lees snel verder als je meer te weten wilt komen over de kleuren die jij absoluut in je kast moet hebben in 2018!

Oranje
Felle kleuren zullen de ster van de show zijn in 2018! Felle kleuren zoals oranje zullen zeker een terugkeer maken voor de lente ’18! En als we het hebben over oranje, hebben we het echt over oranje als in verkeerkegels dus hou je vooral niet in! Als je van felle en levendige kleuren houdt, wordt 2018 jouw jaar!

Image

Geel
Volgens WGSN wordt geel dé kleur van 2018. ‘Frozen yellow’ - een gele kleur die in de buurt komt van neon geel – wordt waarschijnlijk de populairste gele tint dankzij Kanye West. Met zijn Yeezy en Calabasas Seizoen 2 collectie heeft hij een platform voor deze aparte kleur gecreëerd. Merken zoals Alexander Wang en Balenciaga hebben dit voorbeeld snel gevolgd! Is fel geel een beetje te veel voor jou? Geen probleem! Verschillende tinten geel zullen ook populair worden, zoals mosterd en citroen geel.

Paars
Pastel kleuren zijn verleden tijd en felle kleuren hebben het overgenomen, zoals je misschien al hebt gemerkt. Paars is nog een felle kleur die dit jaar helemaal in is! Volgens Pantone is de kleur van 2018 ultra violet. Een mooie paarse tint die heel levendig is! Verschillende tinten zijn ook nu weer verwerkt in meerdere collecties. Maar de tint die waarschijnlijk enorm populair wordt, naast ultra violet, is lavendel. Vooral de combinatie van mint met lavendel is super populair bij fashion bloggers.

Image

Neutrale tinten
Neutrale tinten zijn elk jaar weer populair! Je kan kledingstukken met neutrale tinten met letterlijk alles combineren. Het is een goed kleurenpalet voor uniseks kleding, wat ook steeds populairder wordt! Dit jaar moet je op zoek gaan naar kleuren zoals beige, bruin en crèmekleurige items.

Roze
Vorig jaar was milennial pink helemaal hot en happening maar deze hype is langzamerhand aan het afnemen. Maar de kleur in het algemeen blijft gelukkig wel hangen! En, er is een nieuwe manier om roze items te dragen! Combineer roze met rood en je outfit zal er geweldig uitzien! Maar wil je echt indruk maken? Combineer dan geel, rood en roze en je outfit heeft er nog nooit zo goed uitgezien!