De 5 leukste kerstcadeautjes

Getty Images
20 December 2017

Wij, DV girls, zijn geobsedeerd door mode! Het zal dan ook geen verrassing zijn dat onze verlanglijstjes voor kerst ietsjes te lang zijn. Het kopen van cadeautjes voor anderen is vaak erg lastig en wij snappen dat! Daarom willen we het jullie wat makkelijker maken. Wij zullen onze beste kerstcadeau tips geven en hopelijk helpt dit de beslissing wat makkelijker te maken, net voor kerst om de hoek komt kijken.

Image

Gek op Chanel
Ik ben een enorme fan van Chanel! Dus het is ook niet zo gek dat ik het enorm zou aanraden om een Chanel item als kerstcadeau te kopen voor je geliefde. Een Chanel WOC is geweldig want het is subtiel en wat kleiner van formaat wat natuurlijk super handig is! Als je echt indruk wilt maken moet je zeker voor een Chanel 2.55 gaan. Deze tas is chic maar ook speels, perfect dus voor dagelijks gebruik! Wil je liever voor iets gaan wat geen tas is? Dan adviseer ik om mooie Chanel oorbellen te kopen! Dit is altijd een goed idee…
X Alisha

Image

Prada all the way
Ik vind dat één van de IT-Bags van het moment perfect is als kerstcadeautje! De Prada Cahier tas in velvet is prachtig als je het mij vraagt. Ik denk dat letterlijk iedereen hier blij mee zou zijn. De velvet stof is perfect voor deze tijd van het jaar en de tas heeft het perfecte maatje! Ondanks dat de tas er misschien klein uitziet, kan je er zeker al je essentials in kwijt!
X Bo Michelle

Image

Scoor bonus punten met de Gucci Marmont belt
Wij hebben momenteel echt prachtige Chanel handschoenen op ons platform staan, die echt perfect zijn voor de aankomende winterdagen! De handschoenen zijn super chic, te leuk! Een cadeautje wat net iets praktischer is, is de Louis Vuitton Sac Plat. Deze tas heeft het typische Louis Vuitton monogram canvas en het is perfect om je laptop in te vervoeren! En, vergeet natuurlijk niet de enorm populaire Gucci Marmont riem. Koop dit als cadeautje voor je geliefde en je scoort sowieso bonus punten…
X Mijke

Image

Je kan nooit verkeerd gaan met Céline
Ik ben het helemaal eens met Alisha over het feit dat je nooit verkeerd kan gaan met een Chanel tas als cadeau. Maar dit geldt ook voor Céline tassen. Vooral de Trio is één van mijn favorieten! Het is een echte klassieker. Maar als je echt voor Chanel wilt gaan, dan zou ik de Flap Bag in medium adviseren. Dit is de populairste tas ooit en iedereen houdt van deze tas… Nog een item wat perfect is voor onder de kerstboom is de Louis Vuitton Keepall. Perfect voor op een weekendje weg én op ons platform, zijn ze niet heel duur!
X Emilie

Image

Gucci madness
Je kan nooit verkeerd gaan met een Gucci tas als je het mij vraagt. Maar de Gucci Marmont Velvet bag is toch echt wel mijn ultieme favoriet en ik denk dat veel vrouwen het met me eens zijn. De Marmont Collectie is enorm populair dus als je dit als kerstcadeautje geeft, win je nog net geen award! Een Céline Box is verder een tas die, in mijn mening, elke vrouw in haar bezit moet hebben. Het exterieur en interieur zijn beide prachtig dus ik zie deze tas als een echte winnaar. Wanneer je deze tas cadeau geeft, ben je gegarandeerd de beste cadeau gever ooit!
X Megan