De 5 meest spraakmakende tassen van 2019

Getty Images
31 December 2019

Er zijn dit jaar weer veel iconische tassen op de markt gebracht. Waar vorig jaar de Mulberry Amberley, Boyy Bobby, Simon Miller’s Bonsai en Gucci Belt Bag helemaal hot waren, zijn daar nu nieuwe must-haves bijgekomen. Het zal je vast niet verbazen dat de Dior Saddle bag en Louis Vuitton Multi Pochette hier zonder enige twijfel tussen zitten.

Benieuwd welke tassen nog meer in het legendarische rijtje thuishoren? Lees dan snel verder!

1. Bottega Veneta Pouch

De leren Pouch van Bottega Veneta is niet meer uit het straatbeeld weg te denken. De Pouch is zelfs zo populair dat je niet door Instagram kunt scrollen zonder verschillende versies van de tas tegen te komen. Het is een oversized clutch met een naadloze sluiting aan de bovenkant.

anaaaaaaan
@anaaaaaaan

2. Jacquemus Chiquito

De mini tas, of beter gezegd de ieniemienie tas, is zeker één van de opmerkelijkste tassen trends van 2019. Een goed voorbeeld hiervan is de Chiquito van Jacquemus. Er past nauwelijks iets in en tóch is de tas een fashion statement geworden. De tas was beschikbaar in veel verschillende, zomerse kleuren. 

@cashmeretheapp
@cashmeretheapp

3. Fendi Baguette

De Baguette, die in 1997 al gelanceerd is, is weer terug van weggeweest. In de 90’s was dit al een it-bag en deze tas heeft het afgelopen jaar ook weer menig hart doen laten smelten. De Baguette wordt gekenmerkt door het Fendi logo op de sluiting, het korte hengsel en de (meestal) aanwezige Fendi-print gedrukt op de tas.

Marie Claire
Marie Claire

4. Dior Saddle

Naast de Fendi Baguette, heeft ook de Dior Saddle zijn comeback gemaakt. En dit heeft goed uitgepakt. Iedereen is namelijk groot fan van de tas en de verschillende variaties vliegen ons om de oren. Het ontwerp van de tas is, vergeleken met ‘vroeger’, nauwelijks veranderd. De tas heeft nu alleen een magnetische sluiting en de belijning is vervangen door suède.

Marie Claire
Getty Images

5. Louis Vuitton Multi Pochette

En last but not least: de Multi Pochette van Vuitton. Dit is misschien wel de meest spraakmakende tas van 2019. Het is de tas (of eigenlijk tassen) waar menig vrouwenhart sneller van gaat kloppen. De Multi Pochette is de moderne versie van de iconische Pochette accessoires, afkomstig uit 1992. Naast dat de Multi Pochette heel mooi is, is hij ook erg praktisch vanwege de verschillende onderdelen.

Getty Images
Getty Images

Welke van de bovenstaande tassen is jouw favoriet? Wij zijn erg benieuwd welke tassen volgend jaar helemaal hot & happening zijn.

Tot volgend jaar!