De 5 must-haves van brand of the year: Gucci

25 December 2018

Gucci is on fire. Het Franse modehuis heeft zijn recentelijke succes te danken aan de nieuwe creative director Alessandro Michele. Hij leidt het merk sinds 2015. Sinds dat punt zit Gucci in de lift, hij ontwerpt prachtige modestukken en is zeker niet bang om out of the box te denken. Met zijn heftige kleuren, pailletten en glitters spreekt hij een hele nieuwe doelgroep aan. Twee weken geleden ontving Alessandro dan ook een award voor Brand of the Year bij de British Fashion Awards.

Wij hebben de best of Gucci op een rijtje gezet. Ik weet zeker dat je verliefd gaat worden op deze prachtige items! 

 1. De Gucci belt bag
  Op social media kan de belt bag niet ontbreken. Op iedere Instagram van een fashionista vind je deze geweldige tas. Het maakt niet uit met welke outfit je deze tas combineert. Je zal er fabulous uitzien. Hij is namelijk perfect te combineren met een jurkje of met een stoere jeans en een jasje. 
   
 2. Gucci loafers
  Elke vrouw heeft een paar loafers nodig in haar kast. Het kan die stoere jeans net wat chiquer maken. Als je een avondje geen zin hebt in high heels, dan zijn je loafers een perfect alternatief. 
   
  Image

   
 3. Cross body bag
  De meeste cross body tassen zijn de perfecte maat. De spulletjes die altijd mee moeten zoals je portemonnee, lipstick en telefoon passen er zeker in. En nog een voordeel van deze prachtige tas, je handen zijn vrij. Je kan hands-free genieten van foto's maken, de kledingrekken doorspitten of gezellig een drankje doen in de stad zonder je zorgen te maken over je tas die de hele tijd van je schouder valt. 
   
  Image

   
 4. Gucci riem
  De Gucci riem is de kerst op de taart van elke outfit. Je kan je taille mooier uit laten komen met het smalle riempje, de brede riem in een stoere jeans dragen. Ga jij voor de smalle riem of kies jij voor de enorme double G?
   
 5. Gucci it-sneakers
  Kan je je geweldige Gucci loafers niet dragen door het winterse weer? Ga voor de stoere Gucci sneakers. Deze sneakers zijn een echte must-have. Eigenlijk kunnen deze sneakers niet in jouw kast ontbreken. Conclusie, dat wordt weer een dagje shoppen.