De 5 tassentrends die je moet oppikken van Copenhagen Fashion Week

Getty Images
13 August 2019

In tegenstelling tot Oslo en Stockholm Fashion Week, die werden geannuleerd vanwege duurzaamheidsoverwegingen, was Copenhagen Fashion Week vorige week in volle gang. Merken als Cecile Bahnsen, Stine Goya en Ganni toonden hun lente/ zomer 2020 collecties. Maar Fashion Week is niet alleen interessant vanwege de nieuwe collecties die de merken tonen, ook vanwege de vele streetstyle-looks die ons ieder jaar weer inspireren. Met influencers, modellen, ontwerpers en editors aanwezig, is de streetstyle van Copenhagen Fashion Week een verzameling van It-girl trends, wat het de perfecte plek maakt om inspiratie op te doen.

Scroll naar beneden voor de 5 tassentrends van Copenhagen Fashion Week 2019 die je in de gaten moet houden.

1. De Boyy tas

Van alle tassen die tijdens Copenhagen Fashion Week zijn gespot, is de Boyy tas de overduidelijke winnaar. Vele variaties werden gespot; klein, groot, meerkleurig, éénkleurig en zelfs transparant.

 

Image

Ook werd Boyy's nieuwe Wonton-tas meerdere keren gespot aan de armen van aanwezigen.

 

Image

2. De bucket tas

Dit juweeltje bestaat al eeuwen, maar heeft vorig jaar een comeback gemaakt. In de bucket bag kun je al je musthaves op een chique manier kwijt.

 

Image

3. De clutch tas (verrassing!)

We hebben het al gehad over deze trend in ons laatste artikel over de clutch tas, maar ook tijdens Copenhagen Fashion Week leek het erop dat iedereen zijn handtas voor de clutch tas had ingeruild.

 

Image

4. Het modieuze telefoonhoesje

Je moet toegeven dat er niets ergers is dan je telefoon kwijt te zijn in je veel te grote tas. Gelukkig is dat niet meer nodig met de komst van het modieuze telefoonhoesje. Je kunt de telefoonhoes gemakkelijk combineren met je favoriete tas en er nog steeds fantastisch uitzien.

 

Image

 

Image

5. Hoe meer, hoe beter!

Veel modefanaten werden gespot met niet één maar twee tassen aan hun arm, want waarom zou je je beperken tot één tas als je er ook twee kunt dragen?

 

Image

 

Image