De beste baguette die je waarschijnlijk ooit zult proeven

Fendi
05 March 2019

De eerste show zonder de geliefde Karl Lagerfeld van Fendi dit seizoen. Een echt verlies voor het Italiaanse modehuis, dat sinds 1968 samenwerkte met Karl. Karl heeft veel iconische en artistieke ontwerpen gemaakt voor het merk dat nu legendarische items uit de geschiedenis worden.

Niet alleen maakte hij tas- en coutureontwerpen, hij ontwierp ook hun bekende dubbele F-logo. Het logo dat een echte comeback heeft gemaakt dit seizoen en dat nog steeds geliefd is bij de community die het merk in de loop der jaren heeft opgebouwd. Laten we niet één van de meest verbazingwekkende shows uit de modegeschiedenis vergeten die plaatsvond in 2007, toen Mr. Lagerfeld besloot de wereld op te schudden met een show op de Chinese muur. 88 modellen uit onder andere Azië toonden Oosterse en Westerse geïnspireerde outfits, gecreëerd door Silvia Venturini en Karl zelf.

De Fendi Baguette-tas, ontworpen in 1997, is één van de eerste 'IT-bags' die de wereld ooit heeft gekend. Sinds zijn verschijning in Sex and The City is het de droom van elke vrouw om er één te bezitten. Nu, een aantal jaar later, heeft de baguette-tas zijn 'IT-status' behouden.

Image

Het voordeel van de Fendi Baguette? Hij past bij elke gelegenheid en past bij elke outfit. Er is een Fendi Baguette voor ons allemaal, de ontwerpen zijn oneindig en elk item lijkt exclusief te zijn. Ben je nog op zoek naar de perfecte Baguette-tas? Of voor styling tips? Bekijk hier onze favoriete ontwerpen en looks!

P.S. vergeet niet om je Baguette-momenten te delen met #designervintage, want we raken graag geïnspireerd door onze community!

Image

Image

Image

Image