De beste investering voor je vakantiegeld!

29 May 2018

Het is alweer het einde van de maand mei en dat betekent: VAKANTIEGELD!! Vakantiegeld of vakantietoeslag is in de meeste gevallen 8 procent van het brutoloon en wordt meestal eind mei uitgekeerd. Je kan natuurlijk van dit geld een fantastische reis boeken, maar wij van Designer-Vintage zijn ervan overtuigd dat je het vakantiegeld beter in een mooie designer tas kan stoppen. 

1. Sparen zonder dat je het door hebt!
We kennen het allemaal! Iedere maand een beetje geld opzijzetten op onze spaarrekening om dan vervolgens rond het eind van elke maand weer een beetje (of alles) terug te storten op onze betaalrekening. Ga je dit jaar niet op vakantie? Gebruik dan je vakantietoeslag om een mooie designer tas te kopen! Hoewel je weet dat je eind mei je vakantietoeslag krijgt, vergeet je dat vaak tussendoor en ben je er niet bewust mee bezig. In principe spaar je dus al voor je designer tas zonder dat je daadwerkelijk geld ervoor apart hoeft te zetten. Ideaal!

2. Het is een goede investering
Naast dat je niet echt hoeft te sparen voor die mooie designer tas, is het ook nog eens een hele goede investering. Je bent er namelijk bijna zeker van dat de tas zijn oorspronkelijke waarde behoudt. Sterker nog, bij sommige designer tassen zal de waarde zelfs toenemen. Ben je de tas na een jaar alweer zat? Dan kan je hem makkelijk verkopen en hoef je, voor je volgende "dreambag", misschien maar een deel van je vakantietoeslag bij te leggen.

 

Image

3. Een mooi cadeau na een jaar hard werken
Een vakantie is natuurlijk heerlijk na een jaar lang hard werken, maar van een mooie designer word je het hele jaar door gelukkig! Droom jij nou al maanden of zelfs jaren van die prachtige Chanel tas? Dan is die tas het perfecte cadeau voor jezelf na een jaar lang hard werken!