De beste methodes om je designertassen te bewaren

The Coveteur
14 January 2016

Handtassen zijn een must-have voor iedere vrouw en meestal hebben we er meer dan één. Helaas kunnen we maar een tas tegelijk dragen, maar waar laat je dan al je andere tassen? Het heeft geen zin om te investeren in een mooie designer as als je geen plek hebt om ze veilig op te bergen. Daarom hebben we een paar handige tips hoe je je tas georganiseerd en netjes op kan bergen. 

1. Opslagruimte
Als je veel opslagruimte hebt, gebruik dan grote dozen, het liefst natuurlijk de originele doos. Je kan er een heleboel handtassen in opbergen, waardoor je meer ruimte in je kleding kast creërt. 

2. Haken
De meest gemakkelijke manier om je handtassen op te bergen zijn de haken van kledinghangers, mits je er genoeg ruimte voor hebt. Je kan de haken aan je deur, kledingkast or beiden hangen. Je kan het zelfs aan de muur of aan een spiegel hangen. Het gebruik van kledinghangers is erg simpel, je tassen zijn continu zichtbaar en makkelijk bereikbaar, maar het kan al snel slordig ogen! Kijk ook uit de je handtas niet te snel zijn vorm verliest en probeer deze opbergmethode af te wisselen met een andere van tijd tot tijd.

 

Image

 

3. Schoenenplank
Als je genoeg planken over hebt (naast je schoenencollectie), gebruik de planken dan ook voor je handtassen. Het is simpel, oogt georganiseerd en het ziet er netjes uit. Enige nadeel is dat je zo wel tassen zo wel erg vatbaar zijn voor stof.