De favoriete Pop-up picks van het Designer-Vintage Team

Getty Images
08 May 2019

Met de eerste exclusieve Designer-Vintage Pop-up Store in zicht zijn de voorbereidingen in volle gang. Designer items van onder andere Chanel, Louis Vuitton en Hèrmes stromen binnen en hebben elk hun eigen charme. Maar wat zijn nu eigenlijk de favoriete items van het Designer-Vintage team?

Kijk met ons mee!

DV’s Mijke

 

Image

“Mijn favoriete designer item van de Pop-Up Store is by far de classic Chanel 2.55 in navy. Simpelweg omdat het gewoon de beste investering ooit is. Daarbij past navy goed bij denim en als je me een beetje kent hou ik van denim, Chanel en all-stars!”

DV’s Bo Michelle

 

Image

'Bo's favoriet op het moment is de Louis Vuitton Pochette Clutch. Voor als je nét even je telefoon en portomonnee kwijt moet maar verder niet teveel spullen mee wilt sjouwen. Het is een chique model die makkelijk te combineren is. Het is niet voor niets dé it-bag van influencers op het moment!

DV’s Alisha

 

Image

"De Celine trio, dat is absoluut mijn favoriet die meegaat naar de Pop-up Store! Hij is zowel chique als stoer en bovenal praktisch! Geschikt voor ieder evenement. Daarbij is het een goede investering want de prijs van de Celine trio blijft maar stijgen."

DV’s Lieselot

 

Image

"Lieselot is gek op vintage Chanel oorbellen. Waarom? Vroeger al huppelde ze in het rond met haar oma's gouden klipoorbellen en dat is eigenlijk nooit veranderd. Het is dan ook geen verassing dat ze érg enthousiast werd toen ze de selectie aan vintage Chanel oorbellen zag die mee gaan naar de Pop-up Store. Het is een instant boost aan je outfit; of je nou een oversized blouse of een nette blazer aan hebt!"

Welk item hoop jij te zien in de Pop-up Store?