De Fendi Kan I Bag

06 March 2018

Fendi is een Italiaans luxe modehuis wiens specialiteiten onder andere zijn: lederen items, accessoires met bont en ready-to-wear. Het modehuis werd opgericht in 1925, te Rome. Karl Lagerfeld is sinds 1976 één van de creative directors en het bedrijf heeft sindsdien een enorme groei doorgemaakt. Fendi is dan ook een multinationaal luxe modemerk sinds 2001. Ook is het onderdeel geworden van de LVMH Group. Fendi staat onder andere bekend om prachtige handtassen zoals de Baguette, Peekaboo en 2jours. Sinds een paar maanden is de Kan I uitgebracht en wij zijn weg van dit model! Als je het ons vraagt wordt de Fendi Kan I zeker de nieuwe IT-Bag van het modehuis…

Image

Wij zijn helemaal weg van de Fendi Kan I! De geschulpte details van de tas zijn werkelijk waar adembenemend! Het geschulpte leer is zo speels en vrouwelijk tegelijk, wat de tas anders maakt dan andere… De tas heeft ook een afneembare schouderband, die je in het geheel van de tas af kan halen. Wanneer je dit doet, kan je de tas als een top handle dragen. Ook heel leuk en de tas ziet er gelijk anders uit! De veelzijdigheid maakt de tas super trendy. De mini Kan I heeft studded detailing, wat deze vrouwelijke tas niet wat speelser maakt. Het standaard model heeft dit niet maar dit is natuurlijk ook niet nodig door het prachtige geschulpte leer. De mini Kan I heeft een flirterige en speelse uitstraling terwijl de Kan I wat romantischer aanvoelt. Als je voor een extravagante tas wilt gaan, dan moet je zeker deze laatste tas nemen! De Kan I is namelijk ook verkrijgbaar als limited edition. Deze tas heeft een geschulpte rand, geborduurde gouden bloemen en parels die samen een dubbele strik vormen. Welke tas is jouw favoriet?

De afmetingen van de Kan I zijn 25 x 18.5 x 11 CM en de afmetingen voor de Mini Kan I zijn 19 x 13.3 x 9 CM. Allebei de tassen hebben dezelfde interieur. Deze pareltjes hebben allebei twee binnenvakken en nog een binnenvakje bij de achterkant. Super handig dus! Je denkt misschien dat de standaard Kan I een betere aanschaffing is doordat deze groter is maar dit is niet helemaal waar. Je kan natuurlijk wel meer dingen in de tas doen doordat deze groter is, maar in de mini Kan I kunnen zeker ook al je essentials!

Image

De prijs van de Kan I ligt aan het model dat je kiest. We zullen dus nog even alle prijzen voor je op een rijtje zetten: de Mini Kan I kost €1550, de Kan I kost €1690 en de limited edition kost ongeveer €2700. Ben je een beetje geschrokken van deze cijfers maar is de Kan I wel op je must-have list? Hou dan zeker onze website in de gaten. Je weet namelijk nooit wanneer deze beauty tussen onze collectie kan staan!