De Gucci Thiara Medium Double Envelope Shoulder Bag

PurseBlog
21 August 2018

Gucci is al een hele tijd erg goed op dreef en het wordt eigenlijk alleen maar beter! Je kan toch eigenlijk wel zeggen dat, kijkende naar accessoires, 2018 hét jaar is van Gucci. Het merk wilde natuurlijk niet teleurstellen dit jaar en verraste vriend en vijand met hun nieuwste Herfst 2018 collectie. Alessandro Michele zijn werk heeft altijd al een wow factor gehad bij elke collectie tot nu toe en we krijgen er simpelweg geen genoeg van. Michele ging dan ook voor innovatieve, coole ontwerpen voor de Pre-Herfst 2018 runway collectie en wij zijn er helemaal weg van! Vooral de Gucci Thiara Medium Double Envelope Shoulder bag heeft onze aandacht te pakken.

Wat deze tas anders maakt dan andere tassen is het feit dat dit ontwerp eigenlijk twee tassen in één is. Je kan het dus zo bekijken: je krijgt 2 tassen voor de prijs van 1! Dit klinkt natuurlijk als muziek in onze oren… Het concept is buitengewoon fantastisch en de executie ervan is ook vrijwel perfect. Beide kanten zijn compleet verschillend maar dit is perfect want je hebt zo een tas voor elke occasion. Er is een simpele, less out-there look aan de egale lederen kant van de tas, wat als detail Gucci’s iconische GG hardware heeft. Er is ook een meer dressed up, eye-catching look aan de andere kant van de tas. Deze kant heeft een goud gestreepte logo print over het leer en als detail Gucci’s feline head, ingelegd met kristallen. Beide kanten zijn super mooi maar er zijn wel wat nadelen bij de kant met de feline head erop. Je kan de tas namelijk niet plat leggen en het draagt ook wat oncomfortabel bij de heupen. Het ontwerp is verder behoorlijk ruim. Vooral als je de afmetingen vergelijkt met tassen van andere merken. Er zijn dan ook genoeg voordelen wanneer je deze beauty wilt aanschaffen!

Image

De Gucci Thiara is gemaakt van soepel leer, wat vaak erg makkelijk beschadigd. Ondanks het feit dat dit vaak zo is, schijnt het bij de Gucci Thiara niet zo te zijn. De tas krast niet makkelijk en wordt ook niet snel lelijk. De tas komt verder met Gucci’s antieke gouden hardware, wat momenteel al een tijdje enorm populair is. De top handle, aan de andere kant, is wel gemaakt van shiny goud. Deze strap is niet afneembaar maar het is zeker een mooi detail als je de tas als clutch draagt. De schouder strap is wel afneembaar en verstelbaar. Beide kanten hebben verder een steekvakje en een ritsvakje, dit is super functioneel natuurlijk! De afmetingen van dit prachtige exemplaar zijn ongeveer 26.5 x 15 x 7.5 cm (10.5 x 6 x 3 inch).