De high-end sneaker samenwerkingen van je dromen

19 November 2019

Niet alleen Prada en Adidas, maar ook Dior en Nike hebben de handen ineengeslagen. We moeten nog even geduld hebben voordat we écht weten hoe deze samenwerkingen eruit gaan zien.

Prada x Adidas

Prada kondigde via een Instagram-bericht aan dat ze met Adidas gaan samenwerken. Ze hebben echter nog niet veel onthuld, dus we weten niet precies hoe de collectie eruit zal gaan zien. Adidas heeft op Instagram twee schoenendozen gepost met de hashtag #PradaforAdidas, dus we gaan er stiekem wel van uit dat het om sneakers gaat. Het gaat waarschijnlijk om één paar Originals en één paar uit de Performance-lijn. Er zijn ook speculaties dat het om twee paar schoenen uit de Adidas Prada Sailing samenwerking gaat.

 

Image

Tot nu toe is er nog weinig informatie naar buiten gebracht over deze samenwerking. Prada vermeldde Coming Soon in hun post en we hoorden dat de collectie vanaf december verkrijgbaar zal zijn.

Dior x Nike

Gaat je hart al sneller kloppen bij het idee van een samenwerking tussen Prada en Adidas? That's not all! Het gerucht gaat namelijk dat Dior en Nike waarschijnlijk ook gaan samenwerken. Het Franse modehuis en sportgigant Nike zouden samen werken aan de lancering van een exclusieve sneaker. Het gaat waarschijnlijk om een luxe uitvoering van de Air Jordan 1-sneaker met de bekende Dior monogramprint.

De samenwerking is erg exclusief. Hoogstwaarschijnlijk worden er maar duizend paar van de sneakers op de markt gebracht. De prijs van deze sneakers zal rond de €1.800 liggen. Er wordt gezegd dat de sneaker in juni 2020 op de markt komt.

Wij kunnen niet wachten totdat deze twee collecties uitkomen! Stay tuned.