De iconische Louis Vuitton Speedy makeover

Designer Vintage
23 March 2020

Voor de lente 2020-collectie krijgt de iconische Louis Vuitton Speedy een make-over tijdens Paris Fashion Week. Nu de nieuwe Louis Vuitton Speedy BB eindelijk online beschikbaar is, geven we je een goed beeld van de details en alles wat je moet weten.

Designer Vintage
Louis Vuitton


Wat ons meteen opvalt aan de nieuwe Speedy is de grootte, het is namelijk een nano versie met glad leer. Hierdoor ziet de tas er eenvoudig en strak uit, maar door de details onderscheidt de tas zich van de anderen. Bij deze tas draait alles om de add-ons: een bagagelabel met monogram, gevlochten leer en kettingriem en het iconische Louis Vuitton-hangslot.

Designer Vintage
Louis Vuitton


We houden van deze nieuwe kijk op de iconische Speedy die nog steeds elegant en praktisch is voor dagelijks gebruik. De tas is gemaakt van natuurlijk rundleer en heeft een voering van monogram stof (plus een binnenzak), die we ook zagen in de originele Speedy tas. Met de afneembare kettingriem kunt u de tas op verschillende manieren dragen, zowel crossbody als met het bovenste handvat die in de hand draagbaar is.

Aangezien de nieuwe Speedy in nano-formaat komt, zijn de afmetingen van de tas 5,5 "L x 6,9" B x 4,3 ". Verkoopprijs van de nieuwe Speedy is €2512 en helaas moeten wij erbij vermelden dat de Speedy momenteel uitverkocht is via de Louis Vuitton website. Maar misschien is de tas nog steeds verkrijgbaar in de boetieks van Louis Vuitton.

Wat vind jij van de nieuwe Speedy?