De Louis Vuitton Pochette Métis

louis-vuitton-pochette-metis
Getty Images
29 April 2021

De Louis Vuitton Pochette Métis is al jaren gigantisch gewild, en dat is niet zonder reden. De Pochette Métis combineert de coole look van een schooltas met het klassieke LV-monogram canvas en gouden hardware. Een opvallend aspect is de sluiting aan de bovenkant van de klep en het vachetta handvat aan de bovenkant, dat een vleugje elegantie en structuur biedt. De afneembare en verstelbare schouderband maakt de tas erg praktisch. Tijd om de populaire Louis Vuitton Pochette Métis eens beter te bekijken.

Pochette Métis variaties

De meest populaire Louis Vuitton Pochette Métis is waarschijnlijk de Pochette Métis Monogram Canvas. Naast de "gewone" Pochette Métis Monogram Canvas heeft Louis Vuitton ook een Pochette Métis Reverse uitgebracht, waarbij het Monogram Canvas in verschillende kleuren verkrijgbaar is. Maar niet alleen de Monogram Canvas variant is populair. In maart 2017, bracht Louis Vuitton een leren variant in Monogram Empreinte uit.

Als je meer van subtiele tassen houdt, is de Louis Vuitton Pochette Métis in Empreinte Monogram de perfecte tas voor jou. Als je van het gedurfde Louis Vuitton logo houdt, moet je zeker gaan voor de Louis Vuitton Pochette Métis in Monogram Canvas! De Louis Vuitton Pochette Métis in Empreinte Monogram is verkrijgbaar in verschillende kleuren, zoals roze, marine, rood en zwart. Ben je meer van de kleinere tassen? Dan wil je misschien eens kijken naar de Louis Vuitton Multi Pochette Accessoires.

 

Image

Pochette Métis functionaliteit

De Pochette Métis is zo opgezet dat je je items optimaal kunt organiseren. De indeling van het interieur is super functioneel omdat het is opgesplitst in drie delen. Het kleinste vakje zit aan de achterkant en kun je gebruiken voor kleinere items die je niet veel nodig hebt. De andere twee vakken zullen het grootste deel van je items bevatten. Eén van de grootste voordelen is het vak met ritssluiting aan de achterkant van de tas, die je bijvoorbeeld kunt gebruiken voor je telefoon.

De ritssluiting op de achterzak gaat ook vrij gemakkelijk open en dicht. De riem heeft de juiste breedte om de tas mooi overeind te houden en goed over de schouder te passen. Monogram Canvas is zowel stevig als gemakkelijk schoon te maken, en daarom perfect voor dagelijks gebruik. Het interieur is voorzien van een donkerbruine microvezel voering die erg fijn aanvoelt en niet snel vuil of slijtage vertoont. Afmetingen van de tas zijn 25 x 19 x 7 cm (lengte x hoogte x breedte).

Pochette Métis prijs

De huidige nieuwprijs van de Louis Vuitton Pochette Métis Monogram Canvas is €1600 en loopt op tot €1990 voor de Pochette Métis Bicolour Monogram Empreinte Leather. Het goede nieuws is dat die tas lang meegaat. De tas is zowel klassiek als casual en heeft alle iconische Louis Vuitton features waar we van houden. Geen zin om bijna €2000 aan deze tas uit te geven? Bij Designer-Vintage bieden we tweedehands Louis Vuitton Pochette Métis tassen aan vanaf €1000. Ben je de gelukkige eigenaar van een Louis Vuitton tas en denk je erover na om door te verkopen? Check de huidige resale prijs van je Louis Vuitton tas en zorg dat je goed geïnformeerd bent!