De nieuwe herfsttrend van 2017: Sterling Silver Glitter Boots

Getty Images
03 October 2017

Wij hebben tijdens de laatste fashion week weer veel trends gespot op de catwalk! Een paar van deze trends zijn: vintage geïnspireerde bontjassen, Victoriaanse kragen, brede schouders, vintage bloemenprintjes, brede riemen en visnet kousen. Maar ons oog viel toch echt op de zilveren glitter laarzen! Wij zijn helemaal weg van deze trend want laten we eerlijk zijn, dit is natuurlijk het beste excuus om lekker los te gaan met glitters zonder dat het ‘too much’ wordt. 

Futuristische laarzen vol met glitters waren dit jaar niet van de catwalk te krijgen. De catwalk veranderde als het ware in een ruimteschip (!). Dit geeft je dus vast wel een idee over hoe groot deze trend gaat worden… Een paar merken die deze trend al hebben verwerkt in hun nieuwe collecties zijn: Chanel, J Crew, Yves Saint Laurent, Oscar de la Renta, Dolce & Gabbana, MIU MIU en Karl Lagerfeld.

Image

Misschien denk je nu wel dat deze trend helemaal niks voor jou is omdat jij niet graag opvalt, maar dit hoeft helemaal niet zo te zijn! Er zijn zoveel verschillende ontwerpen gemaakt, dat er voor ieder wat wils is! Als je liever niet wilt opvallen, kan je voor de wat subtielere enkellaarzen van Yves Saint Laurent gaan. Maar als je wél graag opvalt, zullen de Chanel laarzen echt wat voor jou zijn! Ondanks dat je misschien denkt dat de laarzen moeilijk te combineren zijn, valt dit hartstikke mee! Deze laarzen zijn in principe overal bij te dragen. 

Ben je net zo geobsedeerd door deze trend als wij? Dan willen we je graag nog 1 tip geven voordat je de prachtige laarzen gaat kopen. Spaar voor designer laarzen, ook al kost het best veel. Wij raden dit aan omdat goedkopere modellen van nep leer zijn gemaakt, en zilver nep leer oogt snel goedkoop. En dit wil je natuurlijk niet…

Image

Heb je wat research gedaan en ben je geschrokken van de prijskaartjes maar wil je de laarzen wel heel graag? Hou dan Designer-Vintage.com in de gaten, want de glitter laarzen zullen sneller online zijn dan je denkt. En waarschijnlijk met leuke kortingen, waardoor de aankoop natuurlijk nog aantrekkelijker wordt!