De nieuwste editie van de Louis Vuitton familie

20 March 2018

Letterlijk iedereen houdt van Louis Vuitton en het beroemde monogram canvas. Het kledinghuis heeft veel IT-Bags uitgebracht door de jaren heen. Een paar van de all-time favorites zijn: Speedy, Alma, Noe, Pochette Metis en Twist. En nu willen we jullie graag een update geven over het laatst genoemde model. Dit omdat Louis Vuitton recentelijk een nieuwe versie van de Twist heeft uitgebracht en wij zijn fan!

De Louis Vuitton Twist staat bekend om haar glanzende transformeerbare LV sluiting en kettingriem met leren handvat. De Twist is voornamelijk beschikbaar in Epi leer en soms in een limited edition. De combinatie van het monogram canvas en het zwarte leer is werkelijk waar prachtig! We waren al enorm fan van de Neonoe en nu weer, blijkt deze combinatie een match made in heaven! Louis Vuitton heeft een frisse fashion statement gemaakt met de nieuwe monogrambloesem, wat de tas nog mooier maakt. Het geeft de tas een kunstzinnig en vrouwelijk effect. De tas is beschikbaar met zwarte of rode bloesem. Maar stiekem is onze favoriet toch echt de rode versie… De gouden details geven de tas een chique maar ook casual uiterlijk. Dit is top want daardoor kan je de tas elke dag dragen!

De tas heeft twee open vakjes aan de binnenkant waar je je essentials in kan opbergen. Super handig! Één vak aan de voorkant en de ander aan de achterkant. Het voorste vakje komt zelfs met een verwijderbare spiegel! De afmetingen van dit pareltje zijn: 23.1 x 18 x 7.9 CM. Je kan de tas bewonderen in de winkel en online. Je moet ongeveer €3394 neerleggen om deze Twist te bemachtigen. Vind je dit te veel? Geen zorgen! Hou onze website goed in de gaten en wie weet heb jij binnenkort deze prachtige tas voor minder geld.